Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Radyo BMN | Gamzedeyiz... | Vakitsiz, Limitsiz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• iyi yayınlar gamze
    Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
    #20 COLMAN

Yorum

• Son Dakika: Şok Şok Şok Şaduman hanım namı değer şado abLamız 20 puanLa 1.Lik koLtuğuna oturdu.
      #15 Ferhat ÖZTORUN

Yorum

• iyi yayinlar, hey gidi karadeniz calarsaniz sevinirim, tsk

Yorum

• "Didou Nana" nın Türkçe'ye çevrilmiş hali güzeldir gerçekten. Adım Akın. Sizlerle olmaktan mutluyum arkadaşlar Allah herkesin kalbine göre versin

veee güzel bir Kazım Koyuncu şarkısı daha...
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ilk kez bu kadar uzun süre darlanmadan ve zevkle bmn radyoyu dinliyorum, insallah bundan sonra aksatmadan yayinlariniz sürer.
            insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Yanlız bir konuya deyinmek istiyorum... Bülent UYGUN, Ertuğrul SAĞLAM, Aykut KOCAMAN, Rıza ÇALIMBAY, Bülent KORKMAZ, Abdullah AVCI, Tolunay KAFKAS, Hami MANDIRALI, Türk futbolunda genc hocalar sahnede artık bence bu Türk futbolu açısından çok güzel bir olay lig her sene kızışıyor ben bunun futolculardan kaynaklandığını düşünmüyorum. Futbolcular hep aynı futbolcular ama hocalar yeni ... Ligin en kaliteli yerli hocası ERSUN YANAL'dır aksini idda eden varsa ben burdayım tartışalım
              6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• Radyoyu fazla dinleme imkanım olmadı şimdiye kadar ama çok şey kaçırmışım gibi geldi.Artık burdayım bundan sonra...Keşke ben de görebilseydim bayraklarla donanmış o sokakları..

Yorum

• yayın için teşekkürler benim de çıkmam gerekiyor artık. Gamze'yi tebrik ediyorum bu güzel yayını için. Kolayına kaçıp 2 saat yayın yapıp gitme niyeti vardı bu akşam aslında başında belliydi ama yemezler. Hadi iyi geceler.
                  Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• ersun hocanın sözleşmesi bitiyormuş, 5 yıl daha bizimle inş.İSTİKRAR=BAŞARI
                    Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?

Yorum

• Özlemişiz Radyo BMN yi

(UEFA)

Yorum

• Evet Balıkesir'liyim,hayatımda görmediğim bi şehrin takımını tutmaktan da gurur duyuyorum.Öyle ki Trabzon doğumlu olup ta ezikleri tutanları bile gördüm ama bu sevdayı size anlatmama gerek yok.

Yorum

• daha dur nereye gidiyosun gamze ya
                          Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                          #20 COLMAN

Yorum

• bayburtlularin ts li olmasi gayet normal
                            tam tersi olmamasi anormal cünkü komsu il sayilirlar

Yorum

• En genç teknik direktörlerden bahsettikte aklıma en yaşlı olan Aragones geldi . Fener bahçe adama teminat verdi sözleşmeyi fesh etme imkanları yok eğer ederlerse çok ağır bir tazminat veriyorlardı zannedersem.Aragonese tahammül etme sebepleride bu , yönetimin şuanda tek beklentisi aragonesin heycanlanıp kalpden gitmesi diğer türlü kurtulamıcaklar dededen, eğer böyle devam ederse aragones fener yönetimi işi şansa bırakmayıp aragonesi kendileri heycanlandırıp yada sinirlendirip kalpten öldürecek ve böylece hem tazminattan hemde Dede den kurtulacak
                              En son Night61 tarafından düzenlendi; 28.01.2009, 22:43.
                              Elimde değil...

Yorum

• Vallahi projemi hazırlarken radyo dinlemek (özellikle bu radyoyu dinlemek) insanı dahada bir huzur veriyor. İnsanı derse şevk ediyor ...
                                En son Kubilay ŞAHİN tarafından düzenlendi; 28.01.2009, 22:45.
                                Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X