radyoyu ilk kez dinledim biraz simdi. Tesadüf Trabzonlu olmayan Trabzonsporluların lafı geçti. Buna en büyük örneklerden birisi de benimdir nacizane. Ankaralıyım, ailem Konya'da. Ben de şu an Ankara'da okuyorum. Uzun lafın kısası Trabzon ile herhangi bi bağım yok ancak fanatik Trabzonsporluyum. Bundan gurur duyuyorum. Trabzonspor bir yaşam biçimi
İyi yayınlar..
Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..
ben de ünyeliyim, ünyede trabzonspor sevgisi öyle fazladırki tam şehrin merkezinde koskocaman bir trabzonsporlular derneği var ve başka takımın derneği yok!!ayrıca trabzonspor tüm anadolu için bir ekoldur...
Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renkleremi?
Benim baba tarafım Yozgatlı. Anne tarafım Ankaralı. Sülalede Karadenizli bile yok. Sülalede tek Trabzonsporlu benim. Ama koyu bir Trabzonspor taraftarıyım küçüklüğümden beri. İyiki tutmuşum. Trabzonsporu sevdiğim için hamsiyide, Trabzon müziklerini de ve yöresel adet ve geleneklerinide seviyorum. Dünyaya tekrar gelsem hakiki Trabzonlu olmayı ve Trabzonda yaşamayı çok isterdim. 10 yaşındaki oğlumun adını da Hami koydum o derece fanatiğim yani
Yorum