Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Radyo BMN | Gamzedeyiz... | Vakitsiz, Limitsiz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gökhan'ın takımdan ayrıldığı dönemde topuz ile arası baya bir bozuktu. yani o işten pek ümitlenmeye gerek yok. yerli oyuncuya da büyük para harcamaya hiç gerek yok. Gökhan'dan ders alın yahu biraz
    Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Gamzehee biz neleri aldık, mehmet topuz kimmişde alamayacız
      Bordo + Mavi = Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ''Umut tabikide çok koşuyor çabalıyor ama Gökhan gibi bitiriciliği yok.''

''Gökhan 90 dk yatar 90+1 de öyle bir gol atarki kimse inanamaz ve maçı da kurtarır''

nedense bunların hiçbirini göremiyoruz Gökhan da Selocan
        Etma Musty,

4. Hafta

Denizlispor 0 : 1 Trabzonspor

Gol: Gökhan Ünal

5.Hafta

Trabzonspor 3 : 2 Antalyaspor 27.09.2008
        Gustavo Colman 39' 22' Serge Djehoua
        Umut Bulut 77' 73' Ertuğrul Aslan
        Gökhan Ünal 87'

8.Hafta

Trabzonspor 1 : 1 Gaziantepspor 26.10.2008
        Gökhan Ünal 49' 47' Beto

16.Hafta

Trabzonspor 2 : 1 Eskişehirspor 20.12.2008
        Gökhan Ünal 36' 23' Anderson
        Gökhan Ünal 76'

Bunlar sadece tek başına sırtladıkları maçlar Musty.

Bu arada Gamze biz bu zamana kadar hiçbir zaman 4.büyüğüz demedik.

Büyüklüğümüzüde hiç tartışmadık tartıştırmadık.

Çünkü bizim aşağılık kompleksimiz yok biz neyin ne olduğunu billiyoruz aslında herkez çok iyi biliyor.

Ama kimse bunu kabulenmek istemiyor.

Gerçekten de senin dediğin gibi böyle kendilerini birşey sanıp havalara girince insanın çıldırası geliyor.
        En son Selami Gürpınar tarafından düzenlendi; 28.01.2009, 21:56.
        bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• Sivasspor'un başarısı takdire şayandır. 4. büyük olmasını geçtim, büyük olmasına ihtimal yok.Ama Sivasspor'un bu sezonki başarısı geçen sene yakaladığı seviyenin çok çok üstünde.Sempatiyle bakamayacağım asla ama haklarını da vermek lazım.
          Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• sivasspor'un tesisleri kadar bizim müzemiz var derdim

Yorum

• aldığı parayıda yaz ve kıyasla bunlarla bak bakalım veriyomuymuş hakkını selo

Yorum

• Dogru diyorsun. Bir Turkiye kupasi bile yok. Basarilari Braga maglubiyeti
                1

Yorum

• sivassporun maclarini izliyorum oyun olarak hic begenmiyorum ama takim oyununu cok iyi yapiyorlar

ben besiktasida büyük klüb olarak görmüyorum

Yorum

• fanatik fotomaç sivasspor a 1 bütün sayfa veriyolar artık
                    bize de 1 sayfa ne başarıları var şampiyon mu oldular 2. mi 3.mü
                    yaptıkları gerçekten ayıp
                    Bordo Mavi...

Yorum

• Bülent Uygun bu fırsatı kaçırmaz, yayına bağlanmak istiyor
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Kızmayalım Sivasa o kadar yapabiliyorlar mecburen onla övünüyorlar , mübala yapıyorlar bir yerlerde gözükebilmek için , çünkü o yerlere gelemiceklerini biliyorlar (bizim yerimiz) onlarda kendi yerlerini lafla bizim yerimizle mukayese edip eşleştiriyorlar , küçüğümüzdür çocukluğuna vereceğiz artık...
                        Elimde değil...

Yorum

• Sivas maçında hakemin, Sivas aleyhine ne zaman hata yapacağını çok merak ediyorum.

Bir tane bile olmaz mı yahu!

Yorum

• Bülent Uygun bir var mısın yok musuna bi bizim radyoya katılmadı zaten .

Yorum

• Bülent in kızı şu anda fb- bursa maçını izliyo tribünde o bile Sivassporlu değil

Yorum

• Gülizar a 2 katından daha fazla verdiler Musty adam 4 gol attı.

Biz zaten Gökhan ı Umut gibi koşup çabalasın gol atsın diye almadıkki..
                                bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X