iyi yayınlar patron.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Radyo BMN | Gamzedeyiz... | Vakitsiz, Limitsiz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Arkadaşların desteğiyle toparladık Gamze.İlgin için teşekkür ederim
.
Bu arada maçın son bölümünde bende çıkış kapısının civarlarında bekliyordum.O kapıyı açtıkları zaman başta Nihal ve Gamze olmak üzere 50 civarı taraftarın bir kapıya yüklenişi var, dışarda altın dağıtılıyo sanırsınız.Arkadaşımı bekliyordum ben neredeyse dayanamayıp peşlerinden gidecektim.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
-
"Şehitler ölmez vatan bölünmez" diye tüm tribünden alkış aldıktan sonra 10 saniye geçmeden "re re ra ra ra koyacağız cimboma" bağırmamız da çok orijinaldi. "Hepiniz ..." diye bağırıp peşinden "Alparslan ölmedi kalbimizde yaşıyor" falan.
Aslında bu işin altında yatan olay Ultraslanın kurucusu olan Sebahattin beyin oflu olması.Maç öncesi dostluk olsun bilmemne olsun diye yapılan pozitif konuşmaların içimizdeki anti istanbulcu zihniyetle birleşmesi neticesinde böyle enteresan olaylar yaşanıyor.hep de yaşanacak.Malesef.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum