Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Radyo BMN | Gamzedeyiz... | Vakitsiz, Limitsiz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eger uyarsa sezen aksudan sürgünü calarmisiniz
    insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Gamze fotomaçın radyo versiyonusun sen...
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Gamze, elinde hazır varsa ben bir "Derule" rica edeyim

Haluk Levent' in kavırdığı da olabilir; sorun değil

Eğer yoksa herhangi bir Kazım Koyuncu parçası olabilir..

Özellikle de Hayde
        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İstek yapmadın ama ben kendi yayınımda senin adına Teoman çaldım.Bilmiyorum artık nasıl telafi edecez.

Hadi yaa saolasın..

Senin son yayınını kaçırdım kusura bakma
          Artık bi daha ki sefere
          Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
          **Latocan**

Yorum

• hiç takılmadan konuşuyorsun büyük başarı tebrik ederim peki yayınında şiir okuyormusun bu kadar duygusal şarkılara iyi gider
            TRABZONSPOR

Yorum

• ne taraftarlar gördüm cebinde çekirdek yok,
              ne çekirdekçiler gördüm bağırmaya mecali yok.
              Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Gamze,

İyi yayınlar. Ben yayına saat 23:00 gibi gireceğim. Evde sürüsüne bereket misafir var. Yayın sarkarsa bir sıkıntı duyma.

Her zaman olduğu gibi senin yayınını dinlemiyorum. Dinlemediğim bir yayında mikrofonda arkamdan istediğin kadar konuşabilirsin.

Kolay gelsin, görüşürüz.
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Soner abi tribüncü çekirdek yemez benim ellerim gözükmüyo ki en arkadayım istesem yiyemezmiydim
                  Sen hariç herkesin elleri gözüktüğüne göre bu durumda bir tek senin çekirdek yiyip yemediğinden emin olamayacağız sanırım

Şaka bir yana, şu takım için verdikleri "karşılıksız desteklerini" asla esirgemeyen bütün arkadaşların ayaklarına yüreklerine sağlık

GW

Yorum

• Benim yayınımı dinledikleri için en son seninki fazla akıcı geliyor onlara gamze .
                    Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İyi akşamlar ben şimdilik kaçtım
                      Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                      **Latocan**

Yorum

• Teşekkürler Gamze

Hepi topu Birbuçuk dakkalık parçanın da arasına girdin ya, alacağın olsun

GW

Yorum

• Yazılarımıda okumadan geçiyor işine gelmiyor ya
                          Sait Uçar'dan Yalancı şarkısını istiyorum ve radyoyu kapatıyorum daha dinlemiyorum seni tarafsız yayının için
                          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Evet yahu..

Şöyle daha az bilinen etnik sanatçılarımızdan da çal Gamze

En azından bir yandan dinlerken bir yandan da bir şeyler öğrenelim

GW

Yorum

• yayın için teşekkürler,müzikler güzeldi.Herkeze iyi akşamlar
                              Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gamze çekirdekleri elimize nasıl tutuşturduğunuzuda söylesene...
                                Ayrıca misafirimizde geldi anlamamazlıktan gelme yemezler
                                Koray ben şahidinim...

Yemiyecem dediğim halde zorla verdi çekirdekleri...

Kolay gelsin bu arada başkan

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X