eger uyarsa sezen aksudan sürgünü calarmisiniz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Radyo BMN | Gamzedeyiz... | Vakitsiz, Limitsiz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstek yapmadın ama ben kendi yayınımda senin adına Teoman çaldım.Bilmiyorum artık nasıl telafi edecez.
Hadi yaa
saolasın..
Senin son yayınını kaçırdım kusura bakma
Artık bi daha ki sefere
Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
**Latocan**
Yorum
-
Gamze,
İyi yayınlar. Ben yayına saat 23:00 gibi gireceğim. Evde sürüsüne bereket misafir var. Yayın sarkarsa bir sıkıntı duyma.
Her zaman olduğu gibi senin yayınını dinlemiyorum. Dinlemediğim bir yayında mikrofonda arkamdan istediğin kadar konuşabilirsin.
Kolay gelsin, görüşürüz.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Sen hariç herkesin elleri gözüktüğüne göre bu durumda bir tek senin çekirdek yiyip yemediğinden emin olamayacağız sanırımİlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoner abi tribüncü çekirdek yemez benim ellerim gözükmüyo ki en arkadayım istesem yiyemezmiydim

Şaka bir yana, şu takım için verdikleri "karşılıksız desteklerini" asla esirgemeyen bütün arkadaşların ayaklarına yüreklerine sağlık
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
Koray ben şahidinim...İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGamze çekirdekleri elimize nasıl tutuşturduğunuzuda söylesene...
Ayrıca misafirimizde geldi anlamamazlıktan gelme yemezler
Yemiyecem dediğim halde zorla verdi çekirdekleri...
Kolay gelsin bu arada başkan
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum