eger uyarsa sezen aksudan sürgünü calarmisiniz
Radyo BMN | Gamzedeyiz... | Vakitsiz, Limitsiz
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Gamze, elinde hazır varsa ben bir "Derule" rica edeyim
Haluk Levent' in kavırdığı da olabilir; sorun değil
Eğer yoksa herhangi bir Kazım Koyuncu parçası olabilir..
Özellikle de Hayde
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
Yorum
-
hiç takılmadan konuşuyorsun büyük başarı tebrik ederim peki yayınında şiir okuyormusun bu kadar duygusal şarkılara iyi gider
TRABZONSPORYorum
-
ne taraftarlar gördüm cebinde çekirdek yok,
ne çekirdekçiler gördüm bağırmaya mecali yok.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.Yorum
-
Gamze,
İyi yayınlar. Ben yayına saat 23:00 gibi gireceğim. Evde sürüsüne bereket misafir var. Yayın sarkarsa bir sıkıntı duyma.
Her zaman olduğu gibi senin yayınını dinlemiyorum. Dinlemediğim bir yayında mikrofonda arkamdan istediğin kadar konuşabilirsin.
Kolay gelsin, görüşürüz.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Sen hariç herkesin elleri gözüktüğüne göre bu durumda bir tek senin çekirdek yiyip yemediğinden emin olamayacağız sanırım

Şaka bir yana, şu takım için verdikleri "karşılıksız desteklerini" asla esirgemeyen bütün arkadaşların ayaklarına yüreklerine sağlık
GW
Yorum
-
Benim yayınımı dinledikleri için en son seninki fazla akıcı geliyor onlara gamze
.
Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.Yorum
-
-
Teşekkürler Gamze
Hepi topu Birbuçuk dakkalık parçanın da arasına girdin ya, alacağın olsun
GW
Yorum
-
Evet yahu..
Şöyle daha az bilinen etnik sanatçılarımızdan da çal Gamze
En azından bir yandan dinlerken bir yandan da bir şeyler öğrenelim
GW
Yorum
-
yayın için teşekkürler,müzikler güzeldi.Herkeze iyi akşamlarEğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)Yorum
-
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum