Radyo BMN | Gündem | Tunga
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
-
Hayır İspanya liginde bir takım marşı için Las Palmas nerden gelir insanın aklına.
Bu da benim bombam olsun.
Aklım Las Vegas'a gitti. ççç
En son ilhan tarafından düzenlendi; 09.09.2008, 23:44.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Yahu ne bileyim birden gözüme Las Palmas formalı futbolcular geldi, kel alaka ama öyle işte...
Tunga abi nasıl bir arşivin var ya, yani Las Palmas çalmadın ama çalmış kadar oldun
Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
Sevgili tunga,
Aidatlar konusunda haklısın ancak gözden kaçırdığımız birşey var,hedef 100 bin üye söylemiyle çelişiyor,yani insanlar eşini dostunu,çocuğunu 100 bin üye hedefinde üye yapmışlar.Sade taraftara bu aidat işi artı külfet olacaktı.Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.Yorum
-
Trabzonspor'un içinden bu kişilerin temizlenmesi lazım, zamanında aziz efendinin yaptığını Sadri Şener'in yapması lazım, küsüp bir kenara çekilmek, surat asmak değil çözüm.
Bunun için gerekli desteği vermek gerekli diye düşünüyorum.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
Tunga sesini alamıyoruz,arka müzik fonunu kısabilirsen iyi olurSon ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.Yorum
-
Başkan bu süreçten güçlenerek çıkacaktır.
Eminim ben...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
Tşk ederiz tunga
Aslında bu tüzük ve kongreler hakkınd akonuşacak ve yazacak çok şeyler var ama ortam biraz durulsun
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum