''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
yeri burasi degil ama ilk macta deniz tarafina gitmesi gereken taraftarlar da yol tarafinda oturdu ondan olmus olabilir.
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
Fatih korkuyorsun değil mi, insanlarla yerini paylaşmak değil sorun, maçtan sonra tek hüpte götürdüğün cappy'ler değil mi, itiraf et hadi.
Bu arada gerçekten bu konu diger tribünlerde de yer yer yaşanmış, yaklaşık 3 hafta oldu umarım çözüm bulunmuştur.
tum dunyadaki bu marslarin bir araya getirildigi bi cd var midir acaba
Yorum