iyi yayınlar kolay gelsin abi
Radyo BMN | Gündem | Tunga
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
benim sorum şu olacak...
- "siz başta Trabzonspor olmak üzere BMN için (yani hepimiz için) bu kadar özveride bulunuyorken, birilerinin çıkıp bu emeklerinizi hiçe sayarak size hak etmediğiniz yaklaşımlarda bulunması, sizde ne gibi duyguların oluşmasına sebep oluyor; sizi nasıl etkiliyor?"
açıkçası benim zoruma gidiyor, bunu belirteyim...Tunga Abi ;
1)BMN nin yada BMN yöneticilerinin Trabzonspor Kulübü , Yada Trabzonspor.org.tr Webmaster'ı ile bir diyaloğu varmıdır?
2)BMN üye sayısı 24.000 i devirmişten günlük online üye sayısı neden 1000 lerde kalıyor. bu sayı üye sayısına göre iyi bir rakammıdır ?
3) EN ÖNEMLİ SORUM : Neden camiamızın ünlü isimlerini (eski yönetici , eski futbolcu yada aktif görevde olan yönetici veya futbolcu ) forumumuzda ağırlayamıyoruz. BMN nin bu yönde girişimleri oldumu.Benim Bir Sorum Daha oLacak Tunga Abi.
Hem Trabzonspor Hem BMN üyeleri klübümüzün üye oylamasıyla vereceği kararlarda ( baskanlık seçimleri , tüzük değişiklikleri vb..) hem bmn hem trabzonspor üyesi olan kişilerin görüşü alınaran ORTAK BİR İRADE İLE bmn genel kurullarda toplu oy kullanabilirmi ?
Mevcut sorular.Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.Yorum
-
-
İyi yayınlar Tunga abi. Merakla dinliyorum anlattıklarınızı. BMN'nin gençleri, geleceği olarak öğrenmemiz gerekiyor
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -Yorum
-
Sorular...
Tunga abi hasan üçüncüye yıılık verilen para 850.000.00 ytl biz gidip forma alacaz parasını hasan üçüncü alacak.
bu benim forma alma istemeyimi azaltıyor.benim gibide 100 binlerce taraftar vardır bence bu tür futbolcularla yollar ayrılmalı.Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.Yorum
-
-
Tunga abi benim de bir sorum olacak.Sırf mesaj sayısı artsın diye yorum yazanlar uyarılıyor mu?
Teşekkürler.
ColmandanteYorum
-
Harun demokratikleşme sorumu atlama
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
Çünkü benim için önemli olan başarıdan ziyade dürüstlüktür...-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum