Evet hızlı oynuyoruz ama hızlı ataklardan gol bulamıyoruz, demek ki hızlı oynamanın getirdiği nimetlerden yararlanamıyoruz bireysel becerilerle sonuca gidiyoruz
Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Bence Hüseyin konusuna pek girmeyelim, yoksa sabaha kadar konuşulur bu konu. Başlığa bakıyorum, Erdal abi, Olcay abi.. Bence girmeyelim hiç.. Hatta basketbol takımımızı konuşalım bir an önce.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Tunga, Sivasspor maçı öncesi ve esnasında en çok ihtiyacımız olan şey ekstra motivasyon mudur? Yoksa mümkün mertebe soğukkanlılık mıdır? Daha doğrusu, bu soğukkanlılığı temin etmeye çalışmak mıdır?
Maç içi istikrarı yakalayamayan Selçuk ve Colman maçın gidişatını çok etkiliyor. Orta saha bastırdığında golü daha kolay buluyoruz. Forvetleri konuşmaya gerek yok ortadalar çünkü.
Hüseyin ayağında bence gereğinden fazla çok top tutuyor.Gereksiz dribling yapıyor bazen ama hızlıca ayagından top çıkardığı zaman bence gayetde kaliteli bir oyuncu.
Sivasspor maçında olur mu bilmiyorum ama Gökhan sezon bitmeden büyük bir patlama yapacak ve Şampiyonluğa giden son adımlarda ciddi rol oynayacak bence.
Yorum