İyi yayınlar.. Milli takım seviyesinde yerli futbolcularımız kimdir? 1461 projesi ve oradan alınan futbolcuların direk Trabzonspor forması giymesi hakkında ne düşünüyor? Saygılar...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ali Ece BMN Radyo'nun Konuğuydu | www.bmnradyo.com
Daraltma
X
-
Üniversite ve sonrası sebebiyle artık İstanbula yerleşmiş bir Trabzonlu ve Trabzonsporluyum. Buradaki arkadaşlarıma Trabzonsporu tut dediğimde neden tutayım Trabzonlu muyum cevabı alıyorum.
Sizce Trabzon bu kadar yerelleşmiş ve bu algıyı oluşturmuş mudur? Trabzonlu olmayan bir insanın(sizce veya bu forumu okuyanlarca) Trabzonsporu tutmasının sebebi veya mantığı ne olabilir? Lig dışında Barca,Real,Arsenal vs gibi yabancı takımları tutmaktan çekinmeyen insanlar, kendisine eşit uzaklıktaki İstanbul takımlarını tutup Trabzona bu kadar uzak ve soğuk davranabiliyor?Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
Öyle bir dedinki babaannesi kaşar diyeceksin zannettimSeni Aldığın Kupa Sayısı Değil , O Kupaları Aldığın Şartlar Efsane Yapar...
https://twitter.com/duncahmet_61
Yorum
-
Yahu bırakın allah aşkına mustafa reşit akçayın sistemi kötü falan değil sistem yok abi , ne sistemi düzgün kontra oynatsa bir şey demicem lütfen 2012 tarihli gs-braga maçını hatırlayalım kontra nasıl olur görelim , abiler bu sistem sistemsizlik sistemidir bu hoca futboldan zerre anlamıyor saygılar sevgiler iyi yayınlar.En son FatihArdal tarafından düzenlendi; 09.01.2014, 23:43.
Yorum
Yorum