Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ali Ece BMN Radyo'nun Konuğuydu | www.bmnradyo.com

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Serdar'ı ilhan'ı dinleyelim boşver Ali Ece'yi. Aramızda muhabbet gibi daha iyi olur, özlemişim
    Eyvallah.

Sorularınızı bekliyoruz.
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

alan sözleşmesi fesh edilmiş doğrumu????

samed yeşil dendiydi sonuç???

Yorum

Bence forvet almamalarının sebebi ,

Taraftarımızın çoğunluğu iyi bir forvetle takımın düzeleceğini sanıyor yönetimde bunu fırsat bilerek değerlendiriyor.

İyi bir forvet aldığımızı ve herhangi bir gelişmenin olmadığını düşünün o zaman hedef Henrique değil direk yönetim olur.
        Bir Avuç Genç Yürek Yazdı BORDO MAVİ Destanını.

Yorum

Bence Juventusu çekmemiz iyi oldu.

Şöyle düşünelim, Trabzon bu oyunla başka bir takım çekse bile muhtemelen eleyemeyecekti, hadi eledi diyelim en fazla bir tur ilerleyecekti. Yine çok bir değeri yok sonuçta, eğer seneye avrupaya gidemeyeceksek.

Ama Juventus çıktığı için artık eleneceğimiz kesin, en azından boşa hayaller kurmayıp lige canla başla sarılabiliriz. (Biliyorum böyle bir şey olmayacak ama hani eskaza olursa diye)
          yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

Üniversite ve sonrası sebebiyle artık İstanbula yerleşmiş bir Trabzonlu ve Trabzonsporluyum. Buradaki arkadaşlarıma Trabzonsporu tut dediğimde neden tutayım Trabzonlu muyum cevabı alıyorum.

Sizce Trabzon bu kadar yerelleşmiş ve bu algıyı oluşturmuş mudur? Trabzonlu olmayan bir insanın(sizce veya bu forumu okuyanlarca) Trabzonsporu tutmasının sebebi veya mantığı ne olabilir? Lig dışında Barca,Real,Arsenal vs gibi yabancı takımları tutmaktan çekinmeyen insanlar, kendisine eşit uzaklıktaki İstanbul takımlarını tutup Trabzona bu kadar uzak ve soğuk davranabiliyor?
            Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
            (Dozer) Cemil Usta
            Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

Gecenlerde forumda biri yazmıstı. Hacıosmanoglu klube akrabalarından cevrelerınden toplu uyelıkler yaptırıyormus. Yonetım kotude gıtse ben secımle gıderım der ise yeni 13. sandık tehlıkesıyle karsı karsıyayız. Bu konu hakkında ne dusunuyorsunuz
              Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..

Yorum

Herşey bir kenara. Bende sonunda MRAdan umudumu kaybettim.

En son basın açıklamsını dinlerken pes ettim: acayıp saçma cümleler kuruyor. Kendini çok kasıyor.
                Ömer

Yorum

Peki sizce hala savunduğunuz savlar Trabzonspor için geçerli mi ? Benim için değil açıkçası Kazım koyuncunun Trabzonsporu yok artık bence (Tutmayın demiyorum yanlış anlaşılma olmasın )
                  En son Gökhan Uzun tarafından düzenlendi; 09.01.2014, 23:49.
                  Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                  (Dozer) Cemil Usta
                  Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

20 yıldır sorduğumuz soru "Ne olacak bu Trabzonspor'un hali"
                    Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                    Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                    Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

Ülkede futbol kültürü yok.
                      İngiltere'de köy takımı bile tutuluyor bağlılar kültürlerine...
                      Bizde başarı neyse oraya kayılıyor 90 doğumlulardan sonra doğan bir kişinin Trabzonspor'u tutma nedeni yok başarı yok çünkü başarı neredeyse ona kaçıyorlar.
                      İlhan ve Berat kardeşim kusura bakmasın benim için keşke herkes şehrinin takımının tutsa...
                      Seni Aldığın Kupa Sayısı Değil , O Kupaları Aldığın Şartlar Efsane Yapar...
                      https://twitter.com/duncahmet_61

Yorum

cocuklar futbolculari örnek alir bizde onur dan baska kimi örnek alacak futbolcu varki. kac cocuk mahalle maci oynarken banba olmak ister
                        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Affınıza sığınarak söylüyorum. Oğuzhan'ı etkileyebilir mi bilmiyorum ama yönetimin bu engel durumlarını taraftarlarla paylaşmak gerekiyo bence. Yönetim eğer güvenini kaybediyorsa bu takıma ve teknik heyete lazım. Bence sorun teknik ekipte değil. Ne MRA ne Alper Hoca ne Hami ne fzt. tutun da malzemecisine kadar. Bunlara görevlerini profesyonel bir şekilde iyice belirtilmelidir. Şahsi görüşüm budur.Teknik heyetin içinde karmaşa hiçbir profesyonel kulüpte olmaz. Bu anlamda bence amatörlüğümüzle güldürüyoruz
                          ... Sakaryada doğan ama kalbinin yarısı 54 kere yarısı 61 kere atan bir insan. ...İletişim: Twitter: @Yavuz054 Facebook: @Yavuz054

Yorum

Kazım Koyuncu yaşasaydı Trabzonspor taraftarının %80'i onu sevmezdi hatta çok ciddiyim anasına bacısına söverlerdi...
                            Seni Aldığın Kupa Sayısı Değil , O Kupaları Aldığın Şartlar Efsane Yapar...
                            https://twitter.com/duncahmet_61

Yorum

Dalga dalga fırtına da bambaşka es geçmeyelim
                              yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

Ben gelmek istiyorum şu halı saha organizasyonuna artık

Defansta oynarım

Yorum

Yükleniyor...
                                X