Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ali Ece BMN Radyo'nun Konuğuydu | www.bmnradyo.com

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tıkladım!
    çok az kar ettiriyor berbat birşey google reklamı bilirim hocam
    vps kullanın!
    bir de vbulletin kullanmayın çok güvenliksiz!
    En son Bedri Sertkaya tarafından düzenlendi; 10.01.2014, 00:39.
    Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
    Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
    Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Herkese teşekkürler. İyi geceler.
      Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hiç sorma Cumhur ya. Kendisi "asimilasyon" diyemiyor ama benim o gün 'muthiş' dememe takılıyor.
        Serdar'a gelsin o zaman:

En son atomantcum tarafından düzenlendi; 10.01.2014, 00:44.
        yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• evet haklisiniz ingilterede ingilizler arasinda mac izledim, cok küfür ediyorlardi, agzim acik kalmisdi. Üstelik yasli basli adamlardi.
          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Mahkemenin, UEFA'nın, CAS'ın şikeci dediği fbye bir türlü dilleri varmıyor şike yaptı demeye arkadaş. ADAMLAR ŞİKE YAPARAK, TEŞVİK VEREREK HER TÜRLÜ SAHTEKARLIĞI YPARAKTAN TRABZONSPOR'UN ELİNDEN ŞAMPİYONLUĞU ÇALMIŞTIR VE DE MAALESEF İKTİDAR TARAFINDAN KORUNUP KOLLANIYOR, AKLANMAK İÇİN KIRK TAKLA ATTIRILIYOR. Sadece Ali ECE değil bu memlekette kime sorsan korkudan bunu diyemiyorlar. ..te ..t demenin bu kadar zor olduğu memleketten ben umudumu kestim arkadaş. Bu kadar korkağın bu kadar sahtekarın bu kadar ilkesiz omurgasızın olduğu memleketten bir hayır gelmez.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Takip edemedim, ne anlatti uber essiz tarafsiz yorumcu bey?
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Yükleniyor...
              X