Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ali Ece BMN Radyo'nun Konuğuydu | www.bmnradyo.com

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İyi yayınlar.. Milli takım seviyesinde yerli futbolcularımız kimdir? 1461 projesi ve oradan alınan futbolcuların direk Trabzonspor forması giymesi hakkında ne düşünüyor? Saygılar...
    Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
    (Dozer) Cemil Usta
    Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

mra onuru satmak mı istemiş??? hayal ettiğim mra bak gerçekte olana bak!!!! umarım biran önce gider...

Yorum

Cogu futbol severlerinin $ike olayindan sonra hevesi kactigi gibi Ali Ece'nin de hevesi kacti mi?
        Yoksa bu igrenc olay onu etkilemedi mi ?
        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

ali abi çok iyi konuşuyor tebrik ederim..
          Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

Trabzonspor'da Onur disinda en begendigi oyuncu(lar)?
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

Bu kadar mıydı ya...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

Gelmesiyle gitmesi bir oldu, önceden nasıl konuşmuştunuz ne ayarlamıştınız ki?
                yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

çıkacak yine arkadaşlar ilerleyen zamanda.
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Sanırım bu akşam ki maçtan sonra futboldan soğudu ondan konuşası yoktu
                    Yinede. En beğendiğim spor yazarlardandır.
                    Ömer

Yorum

Üniversite ve sonrası sebebiyle artık İstanbula yerleşmiş bir Trabzonlu ve Trabzonsporluyum. Buradaki arkadaşlarıma Trabzonsporu tut dediğimde neden tutayım Trabzonlu muyum cevabı alıyorum.

Sizce Trabzon bu kadar yerelleşmiş ve bu algıyı oluşturmuş mudur? Trabzonlu olmayan bir insanın(sizce veya bu forumu okuyanlarca) Trabzonsporu tutmasının sebebi veya mantığı ne olabilir? Lig dışında Barca,Real,Arsenal vs gibi yabancı takımları tutmaktan çekinmeyen insanlar, kendisine eşit uzaklıktaki İstanbul takımlarını tutup Trabzona bu kadar uzak ve soğuk davranabiliyor?
                      Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                      (Dozer) Cemil Usta
                      Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

Dogrulari soylemek ne zamandan beri şov yapmak oldu sayin Ali Ece ?
                        Ya da bjk-kasimpasa macini yorumlarken yaptigin neydi?

Yorum

Bence kaçamak cevap verdi, Trabzon'da da İstanbul'da da aynı şeyi söylerdi problem olmazdı.

Yorum

Öyle bir dedinki babaannesi kaşar diyeceksin zannettim
                            Seni Aldığın Kupa Sayısı Değil , O Kupaları Aldığın Şartlar Efsane Yapar...
                            https://twitter.com/duncahmet_61

Yorum

Serdar'ı ilhan'ı dinleyelim boşver Ali Ece'yi. Aramızda muhabbet gibi daha iyi olur, özlemişim

Yorum

Yahu bırakın allah aşkına mustafa reşit akçayın sistemi kötü falan değil sistem yok abi , ne sistemi düzgün kontra oynatsa bir şey demicem lütfen 2012 tarihli gs-braga maçını hatırlayalım kontra nasıl olur görelim , abiler bu sistem sistemsizlik sistemidir bu hoca futboldan zerre anlamıyor saygılar sevgiler iyi yayınlar.
                                En son FatihArdal tarafından düzenlendi; 09.01.2014, 23:43.

Yorum

Yükleniyor...
                                X