Nasıl yani IHO'nun akrabaları futbolcularla mı dolu?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ali Ece BMN Radyo'nun Konuğuydu | www.bmnradyo.com
Daraltma
X
-
Admin kardeşim sana da söylüyorum ve burdaki taraftar arkadaşlara da söylüyorum; Kusura bakmayın ama Ali ECE konuşmaya konuştu ama bana göre hoş ve boş konuştu. Sana göre şampiyon kim dediniz fakat kesin ve net olarak TRABZONSPOR demedi,diyemedi ! Oysa yuvarlak konuşmasına gerek yok bunun Türkiyede ve dünyada dili birdir 2011 şampiyonu Trabzonspordur hiiç kıvırmasına gerek yoktu şayet o da inansaydı Trabzonsporun şampiyonluğuna sorunuza 2011 şampiyonu Trabzonspor demeliydi onun için ben kendisini gayri ciddi gördüm kusura bakmayın...
Yorum
-
Adalet lafı Aykut Kocamanındı galiba.
Denize Ziya Doğan mı düşse kurtarırsınız yoksa Mustafa hoca mı?
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
MRA klasiği: asimilasyon .... incubation...halk... sevgi...dağlar...taşlar.
İlla bilgili görünmek istiyor. Çok kasıyor. Dikkatlice dinledeğinde aslında hiç anlamsız sözler.En son CamilloVillegas tarafından düzenlendi; 10.01.2014, 00:05.Ömer
Yorum
-
Ben Belcika dan Samet. 2 sene once 1100km araba surup ta Inter maci icin Milano ya gitmistik. O senesi takima guveniyorduk yenilsede bizim icim hic onemli degildi. Simdi de Juventus macina gitmeyi dusunuyoruz. Ancak inanin yuzde 1 lik bile umudum yok.
Yorum
-
Güzel insanlar şunu söyleyeyim her maça gidiyorum üyede üyeyiz her şeyi de yapıyoruz ama bu yönetim beni öyle soğuttuki saha filan değil yani TS hakkında tek kelime edesim gelmiyor kendimi Efsanelere verdim onlarla ilgili yeni bir yazı yeni bir resim öyle mutlu ediyorki sinirlerim bozulacağına böyle kandırıyorum kendimi belkide... Deneyin derimSeni Aldığın Kupa Sayısı Değil , O Kupaları Aldığın Şartlar Efsane Yapar...
https://twitter.com/duncahmet_61
Yorum
-
Futbol yok bu ülkede arkadaşlar. Öldü futbol. Bu ölümün kitabını da sizler yazacaksınız yine son tarih 30 Mart.
Mustafa Reşit Akçay'ın yapmaya çalıştığı duran kalbe masaj yapmaktan başka bir şey değil. Elini kolunu bağlamaktan başka bir şey yapmayan Trabzonspor yönetimine rağmen kalbi çalıştırabilir mi? Zor.
İyi yayınlar sizleri dinlemek keyifli, bunca keyifsiz konuya rağmen.En son Oğuz B. tarafından düzenlendi; 10.01.2014, 00:12.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak ChiZgY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Belcika dan Samet. 2 sene once 1100km araba surup ta Inter maci icin Milano ya gitmistik. O senesi takima guveniyorduk yenilsede bizim icim hic onemli degildi. Simdi de Juventus macina gitmeyi dusunuyoruz. Ancak inanin yuzde 1 lik bile umudum yok.
Kanser gibi bişey yani kısacaEn son atomantcum tarafından düzenlendi; 10.01.2014, 00:14.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
Mustafa Reşit AKÇAY'ın konuşmaları alakasız ve saçma .. edebiyat bu kadar basit değil.. Bu şekilde konuşan bi hocanın otoritesini kurması çok zor.. Taraftar saygı duymuyor bu konuşmalara.. bir çok demeciyle dalga geçiliyor.. bence Trabzonspor A takımını çalıştıracak kapasitede değil.. genç oyuncuların üstünde bir hakimiyet kurabilir ama yıldız oyuncuları sevk ve idare edemiyor..
Yorum
-
Şike konusunda Sadri ŞENER yönetimine taş atan HACIOSMANOĞLU maalesef kendisi de olumlu adım atmıyor. Bakınız HACIOSMANOĞLU seçim öncesi ve sonrası hakımmızı arayacağız kupamızı alacağız gibi söylemleri sıkça dile getirsede zamanla bizi uyuttu diye düşünüyorum çünkü şike konusunu çok konuştukça Başbakan'ın kendisine " Sen bu konuda artık çok konuşma biz gerekeni yapacağız" demiş olmalı ki HACIOSMANOĞLU artık eskisi gibi kupamızı istiyoruz çığırtkanlığı yapmıyor, yapamıyor.
Yorum
-
ya beyler sadece bizim şehrin hatta bizim ülkenin sorunu değil ki bu. bu işin evrensel koşulları böyle kahretsin ki. her ülkede az ya da çok, tribünde küfür gerçeği var, neredeyse futbolla iç içe bir olgu küfür. bizim kaç tane tezahüratımız rakip takıma, futbolcusuna küfür içeriyor. keza tüm takımlar için durum aynı. üzücü belki ama dediğim gibi bu işin evrensel koşulları böyle. profesyoneller bu koşullar altında yapmaya gönüllü oldukları için yapıyorlar bu işi. karşılığını da bence fazlasıyla alıyorlar. her küfür edilen futbolcu kapris yapsa, ağlasa, futbola küsse liglerde sahaya sürecek 11 çıkaramaz hiç bir takım. en edeplimiz bile kimseye küfür etmediyse hakeme bir giydirmiştir inceden inkar etmeyelim. o adamın çoluğu çocuğu ailesi vesaire hesabını yapan yok.
Yorum
Yorum