ya beyaz tv yi görseniz resmen sinan engin şikeyi aklıyor!
Radyo Deneme Yayını | Fenerbahçe Maçı Değerlendirmesi
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCUYorum
-
7 si yayında
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
-
arkadaşlar tff kapatmış ya şike olayını, sinan engine göre uefa da kapatmış!Ağaca yaslanma kurur, insana yaslanma ölürYorum
-
katılıyorum renkdaşım ayrıca bir ekleme yapayım trabzonsporu canı kadar seven 6-7 futbolcudan biridir fatih bizi temsil ediyor onu nasıl sürekli takımda tutamadıkromadki totti gibi tottide romanın efsanesidir r.madrid barcelona ...vb takımlar istedi vermedi roma odakaldı zaten fatih bizim toprağımızdır ve anormal yeteenkli takımı gaza getiren gerçek bir trabzon efsanesidir ki ne yazıkki onu bile harcadık son lafımda drogbanın gol bal golüdürYorum
-
bu arada şikebahçe maçında taraftarımızın organizasyonu var mı?
şikecileri havaalanından birkaçfenerli karşılamış! biz karşılamamışız!Ağaca yaslanma kurur, insana yaslanma ölürYorum
-
-
Celustka noldu? unutuldu gittiTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCUYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum