Radyo Deneme Yayını | Fenerbahçe Maçı Değerlendirmesi

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • alper*
    Cezalı Üye
    • 01.03.2008
    • 16851
    • Güney Amerika

Ses çok azaldı

** PC'nin sesi kısıkmış
    En son alper* tarafından düzenlendi; 17.02.2013, 01:51.

Yorum

• Burak DERELİ
      BMN Yönetim Kurulu
      • 22.03.2009
      • 5985
      • Otomasyon, Elektrik-Elektronik, Yazılım
      • İstanbul

herkese varda bize soru yokmu abilerim
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
      BordoMavi.Net
      burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• vampir
        • 20.01.2013
        • 323
        • serbest
        • Kocaeli

yarın o stad cehennem olmalı

nedenmi yıllardır bizim şampiyonluklarımızı çalan takım şikebahçedir en az 5 şampiyonluğumuzu çaldı en son çalınan artık 2 yaşındaki çocuğa bile pes be bu kadarda olmaz dedirtti geçende o stad yanmalı yıklılmalı demiştim forumdaki arkadaşlarda hatta bir adminde yazımın derinliğini anlayamadı biz sahaya kibrit çöpüde atsak zaten ceza vermek için bahane arıyorlar biz bu maçta dünyanın en centilmenide olsak gene ceza yiyeceğiz bundan adım gibi eminim bari eski trabzon korkulan trabzon olduğumuzu tüm türkiyeye gösterelim sonuçta can düşmanımızla oynayacağız bencentilmen olmayı isterim herşey spor sınırları içinde olsun hak eden kazansın isterim ama öyle olmuyor 30 yıldır hala anlamadınızmı ne kadar çok kudurursan ne kadar ççok agresif olursan o zaman kazanırsın ben napıyım sistem böyle biz inanınki o jenerasyonlarda fransa ingiltere almanya vb liglerde oynasaydık en az bir kere şampiyon olmuştuk 30 yıl içinde aama türkiyedeki sistem engel oluyor bize sürekli istersen barcelona gibi oyna ki oynadık zaten onun gibi 96 da 2003 te ve son şampiyonluğumuzun çalındığı yılda gene olamaık şampiyon neyse konuyudağıtmayayım sonuç olarak ben şunu gördüm biz trabzonlular mert korkusuz adaletli dürüst insanlarız ama başkaları farklı bizi sevmiyorlar bunu hepiniz yaşamışsınızdır trabzonluyum yada trabzonsporluyum diyince mutlaka size bi garip bakan olmuştur ömrünüzde prd gene konu dağıldı biz safkan kendi öz değerlerimize dönmeliyiz agresif ve dişe dş kana kan bir şehir stad futbol takımı olmalıyız eskiden derlerdi ki trabzon yarısahasına geçersek maçı kazandık derdik ya şimdi ne agresiflik kaldı bizde ne kana kan dişe diş oyun öz değerlerimizi kaybettik aslında kaybetmedik bu içimizde her zaman var sadece ortaya çıkarmamız lazım centilmenlikmi bana palavra anlatmayın centilmenlik hep bizle maç yapılacağı zaman oluyor istanbulu görüyoruz bize centilmenlik yapmamızı istiyoırlar aslında bizden korkuyorlar bizi pasifize atmek için yok centilmenik yok fairplay safsataları ortaya atılıyor e ırkçılığı yapan sen hakemi yerin dibine batıran sen hertürlü akla gelmicek ayak oyunlarını yapan sen bize gelince centilmenlik fairpaly saçmalıkları onlara bugün gerçek korkuyu yaşatmalıyız ben böyle düşünüyorum trabzonluyum fanatik trabzonsporluyum

Yorum

• Ogün'

Fatih Tekke demişken Fatih Tekke salı günü 20'de Lig Tv'de 21 programında
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• SEDAT
            • 13.07.2009
            • 20950
            • Amele
            • Sakarya

İlk olarak vampir tarafından gönderildi
            nedenmi yıllardır bizim şampiyonluklarımızı çalan takım şikebahçedir en az 5 şampiyonluğumuzu çaldı en son çalınan artık 2 yaşındaki çocuğa bile pes be bu kadarda olmaz dedirtti geçende o stad yanmalı yıklılmalı demiştim forumdaki arkadaşlarda hatta bir adminde yazımın derinliğini anlayamadı biz sahaya kibrit çöpüde atsak zaten ceza vermek için bahane arıyorlar biz bu maçta dünyanın en centilmenide olsak gene ceza yiyeceğiz bundan adım gibi eminim bari eski trabzon korkulan trabzon olduğumuzu tüm türkiyeye gösterelim sonuçta can düşmanımızla oynayacağız bencentilmen olmayı isterim herşey spor sınırları içinde olsun hak eden kazansın isterim ama öyle olmuyor 30 yıldır hala anlamadınızmı ne kadar çok kudurursan ne kadar ççok agresif olursan o zaman kazanırsın ben napıyım sistem böyle biz inanınki o jenerasyonlarda fransa ingiltere almanya vb liglerde oynasaydık en az bir kere şampiyon olmuştuk 30 yıl içinde aama türkiyedeki sistem engel oluyor bize sürekli istersen barcelona gibi oyna ki oynadık zaten onun gibi 96 da 2003 te ve son şampiyonluğumuzun çalındığı yılda gene olamaık şampiyon neyse konuyudağıtmayayım sonuç olarak ben şunu gördüm biz trabzonlular mert korkusuz adaletli dürüst insanlarız ama başkaları farklı bizi sevmiyorlar bunu hepiniz yaşamışsınızdır trabzonluyum yada trabzonsporluyum diyince mutlaka size bi garip bakan olmuştur ömrünüzde prd gene konu dağıldı biz safkan kendi öz değerlerimize dönmeliyiz agresif ve dişe dş kana kan bir şehir stad futbol takımı olmalıyız eskiden derlerdi ki trabzon yarısahasına geçersek maçı kazandık derdik ya şimdi ne agresiflik kaldı bizde ne kana kan dişe diş oyun öz değerlerimizi kaybettik aslında kaybetmedik bu içimizde her zaman var sadece ortaya çıkarmamız lazım centilmenlikmi bana palavra anlatmayın centilmenlik hep bizle maç yapılacağı zaman oluyor istanbulu görüyoruz bize centilmenlik yapmamızı istiyoırlar aslında bizden korkuyorlar bizi pasifize atmek için yok centilmenik yok fairplay safsataları ortaya atılıyor e ırkçılığı yapan sen hakemi yerin dibine batıran sen hertürlü akla gelmicek ayak oyunlarını yapan sen bize gelince centilmenlik fairpaly saçmalıkları onlara bugün gerçek korkuyu yaşatmalıyız ben böyle düşünüyorum trabzonluyum fanatik trabzonsporluyum
            * Sağolun bizimle paylaştığınız için ama sakin olmalıyız en azından maç esnasında
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Gökhan Koç
              Trabzonspor Kongre Üyesi

• 22.03.2009
              • 4725
              • Mühendis
              • İstanbul

Burağım seni alamadım yayına bir türlü, bi sorun var sende galiba
              StopMatchFixing.Com

Yorum

• sifuni
                • 29.04.2008
                • 4920
                • Ögrenci
                • Almanya

Bu golü dünyada az kisi atar Drogba atabilir belki

Yorum

• Furkan Tütüncü
                  • 29.04.2012
                  • 3043
                  • İstanbul

Fatih Tekke kafa toplarının Messi'sidir. Dünyada hava toplarında onun kadar etkili çok az futbolcu var.

Yorum

• Gökhan ARSLAN
                    Trabzonspor Kongre Üyesi
                    • 12.09.2006
                    • 1533
                    • İnşaat Mühendisi
                    • Trabzon

şu skype sesini kapatın ikide bir benden geldi zannediyorum (:
                    "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
                    Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• Gökhan Koç
                      Trabzonspor Kongre Üyesi

• 22.03.2009
                      • 4725
                      • Mühendis
                      • İstanbul

İlk olarak vampir tarafından gönderildi
                      Renktaş ben bu yazıyı okuyamam ya, özetleyebilirsen değerlendirelim.
                      StopMatchFixing.Com

Yorum

• Berat Akçay
                        • 17.05.2010
                        • 7521
                        • Öğrenci
                        • Ankara

Efsanedir

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• ilhan
                          • 21.01.2007
                          • 36196
                          • İzmir

Dinlemek için tıklayınız;
                          thttp://gokhankocl.caster.fm/
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• vampir
                            • 20.01.2013
                            • 323
                            • serbest
                            • Kocaeli

hemşerim toprağım kardeşim

İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi
                            * Sağolun bizimle paylaştığınız için ama sakin olmalıyız en azından maç esnasında
                            biz sakin olsakta oynanacak oyun belli dürüst centilmen olsakta oynanacak oyun belli yarın maç sonu işallah demessinki çok centilmen oynadık seyircilerimiz çok sakindi dürüsttük ama kaybettik sonrada forumda muhabbet bu iş tolunaylada olmaz çekirdekçiler vb uzar gider biz hırçın agresif kardeniz dalgaları gibiyiz başka olamayız ben sahaya girelim demiyorum tezahurat meşale ıslık bunlar anaormal olmalı ki buranın trabzon ve cehennem olduğunu herkes tüm türkiye görmeliyarınki maçı tüm türkiye izleyecek çok centilmendik ama kaybettik saçmalıklarına artık benim karnım tok

Yorum

• Faruk BERBER
                              Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
                              • 23.08.2007
                              • 14612
                              • Akademisyen
                              • Erzurum

Saat ilerledikçe, dinleyici sayısı artıyor
                              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Ogün'

Ergin Keleş var bir de Benzemayla birlikte gol kralı olmuştu bir turnuvada.
                                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...