Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Büyük ihtimalle, İskender'in işi Gladyo filminden sonra bitecek.
    Özkan SÜMER

Yorum

Ali Sürmeli kesinlikle renk katacaktır diziye. Sevdiğim bir oyuncu kendisi.
      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Bu Dizi Ali Sürmeliyle Birlikte Bir Süre daha Gider Hatta Daha İyi Olacağı Düşüncesindeyim..
        Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

5. Adam kim muahbbetleri fragmanla beraber iyice karışmış durumda ;

İlk Önce Ben kendi tahminimi söyleyeyim 5. Adam Bence Çok Büyük İhtimalle Ercüment.

1-) Cevat'ı Polatın elinden İsrailliler kurtaracaktır,Polat Cevatı yakamayacaktır. Ama kanaltürkde açık verdi sanırım cevatı kaçarken füze ile vuracak böyle bir plan var büyük ihtimalle.

2-) Mematinin yaktığı yer Hocanın çalışmaları ama farklı birşey olma ihtimali de var çünkü yakarken seviniyor. Ama Mematinin önemli olaylara olan lakayıtlığını sayarsak büyük ihtimalle yaktığı şey belgeler.

3-) Yalçın Bulut'un gidici olduğu açık ve net senaristler çok büyük bir şaşırtma yapmazsa Yalçın bulut bir şekilde birileri ile çatışırken mertçe ölecek dizide.

Emirhan MAKUL'den alıntıdır (:
          Zuğaşi Berepe
          Çoban Express

Yorum

Cnbc dizileri güzeldir. Tnt'dekiler de fena değil. Çizgi dizi olarak da Naruto'yu tavsiye ederim
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Ayar verme:

''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar sizde takdir edersinizki Ganita bölümü kelimenin tam anlamıyla dizi başlığına dönüştü. Dizi başlıkları sayesinde diğer konuları neredeyse takip edemez oldu üyelerimiz ve bu konuda günlerdir üyelerimizin serzenişleriyle karşılaşıyorduk.

Şuan için böyle bir karar aldık. Ama aldığımız karar kanun hükmünde kararname de değil, değiştirilebilir ileride. Eğer sizinde bu konuda yapıcı önerileriniz varsa buna da açığız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz
                Kurtlar Vadisi ve Ezel tarzı filmler bir başlığa alınabilir ...

Bu Kalp seni Unutur mu ve Ayrılık tarzı filmler başka başlığa ...

Geniş Aile ve Canım Ailem tarzı filmler başka bir başlıkta toplanabilir ...

Bu şekilde karmaşa çözülmeyecek artacaktır ...
                Twitter Adresim

Yorum

Bence sedyedeki yanık suratlı %99 Cevat.
                  Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                  İşte BMN!*

Yorum

Şuan ATV'de Adanalı var. Fırsat buldukça her Cuma bakıyorum

Yorum

Forumda topu topu kaç tane dizinin başlığı vardı ki.Bir elin parmaklarını geçmezdiler.Ben zaten hiçbirisine şu ana kadar girip birşey yazmış değilim çünkü dizi falan izlemiyorum.

Yorum

İlk olarak Hasan ZAİMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

5. Adam kim muahbbetleri fragmanla beraber iyice karışmış durumda ;

İlk Önce Ben kendi tahminimi söyleyeyim 5. Adam Bence Çok Büyük İhtimalle Ercüment.

1-) Cevat'ı Polatın elinden İsrailliler kurtaracaktır,Polat Cevatı yakamayacaktır. Ama kanaltürkde açık verdi sanırım cevatı kaçarken füze ile vuracak böyle bir plan var büyük ihtimalle.

2-) Mematinin yaktığı yer Hocanın çalışmaları ama farklı birşey olma ihtimali de var çünkü yakarken seviniyor. Ama Mematinin önemli olaylara olan lakayıtlığını sayarsak büyük ihtimalle yaktığı şey belgeler.

3-) Yalçın Bulut'un gidici olduğu açık ve net senaristler çok büyük bir şaşırtma yapmazsa Yalçın bulut bir şekilde birileri ile çatışırken mertçe ölecek dizide.

Emirhan MAKUL'den alıntıdır (:

Valla bu sefer 12'den vurmuşuz.

Ali sürmeli diziye girdi girecek diyordum çünkü ;

Kurtlar vadisi kan kaybetmeye başladı ve yeni ünlü isimler diziye girecekti,ben eminim diziye Kenan imirzalıoğlu tarzında kişilerde girecek,Yeşilçamdan da bazı isimler düşünülüyor. Ve zamanla da diziye girecek bu isimler Ali Sürmelide olduğu gibi.

Bence çok iyi oldu yeni bir heyecan gelecek diziye.
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Bulut Aras girse su diziye. Cok yakisirdi.
                          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

Abi kopuyorum şuan ççç ççç ççç

Yorumunu okuyordum kim yazmış diye baktım avatarı gördüüüm ve koptum ççç

Yorum

İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bulut Aras girse su diziye. Cok yakisirdi.
                              Kenan imirzalıoğlu ve Bulut aras gündeme geldi ama kişisel olarak bu diziye girmek istemediler haklılarda.
                              İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi kopuyorum şuan ççç ççç ççç

Yorumunu okuyordum kim yazmış diye baktım avatarı gördüüüm ve koptum ççç
                              Özgürlük güzel şey
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Yaşıyormu bilmiyorum ama Hikmet Taşdemir girsin..

Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X