Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    valla şu ezeli hiç izlemedim ama hiç beklemediğim entel kuntel tipler bile izliyor ve ciddi ciddi de övüyorlar.. bir bölümüne denk gelirsem bakacam ne menem bişeymiş..
    başından izleyin.bir bölümünü rasgele izlemenizin hiçbir anlamı olmaz.herşey birbirine bağlı çünkü.benden sonradan başladım bir günde 4 bölümü bitirmiştim.senaryosu müthiş.şimdi anlatmayayım ama inanılmaz şeylerle karşılaşacaksınız.
    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Sinir oldum deli oldum yahu bu kadar da reklam mı verilir filmin yarısından fazlası reklamla geçti ayrıca Ali gene göremeyecek fotoğrafları bence..
      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Yok ben zaten repliklere bir bakacam..

Orada belli bir kalite varsa konuyu hallederiz bir şekilde..
        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Ezel'i bende daha 5 dakika oturup izlemiş değilim. Bir ara bir bölümüne bakarım tutarsam izlerim baştan.

Geniş Aile'nin de bu kadar devam edeceğini tahmin etmiyordum. Tipik yaz dizisiyidi tutunca devam ettirdiler.

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yok ben zaten repliklere bir bakacam..

Orada belli bir kalite varsa konuyu hallederiz bir şekilde..
            Ramiz idolün olur
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ramiz idolün olur
              Zaten her yerde bu dayının adını duyuyoruz şu sıralar
              "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kurtlar Vadisi.
                Tırtlar vadisi oldu artık ya ilk 2 sezon iiydi

Yorum

• İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sinir oldum deli oldum yahu bu kadar da reklam mı verilir filmin yarısından fazlası reklamla geçti ayrıca Ali gene göremeyecek fotoğrafları bence..
                  benim gibi yap. gece nete düsünce netten izle rahat rahat
                  hic bir diziyi normal saatinde izlemiyorum geceyi bekliyorum hep

Yorum

• trt1-hesaplaşma izleyen varmı?
                    ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                    #Ziya Doğan

Yorum

• Sadece Ezel izlerim TV de

hee birde maç izlerim

Yorum

• ezel haftaya ne olacak tahmini olan varmı arkadaşlar,
                        ali dosya ya elini uzattı,ömer-ezel deşifresi an meslesi.
                        iş ortaya çıkacak dizi o şekilde mi yol alacak,yoksa ramiz dayı nın bir numarası varmı yine.
                        acayip güzel bir bölüm dü baya baya heyecan yaptım
                        tebrikler ezel ekibine,sinema tadında bir dizi
                        YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• bence görmez görürse oyun ortaya çıkar

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bence görmez görürse oyun ortaya çıkar
                            bende öyle düşünüyorum da toparlanacak gibi değil
                            alt katta alinin dümencileri dolu çıkış imkansız
                            üstte tefo var ama ali dosyaya elini uzattı
                            tek çözüm aklıma geliyor;tefo aliyi de dr. yide eks yapacak iş temize çıkacak diyorum ama hem alisiz dizinin tadı olmaz hem ben de aliye kıyamam adamım benim
                            YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tırtlar vadisi oldu artık ya ilk 2 sezon iiydi
                              Tırtlar Vadisi olan Kurtlar Vadisi Pusu. Ben "Kurtlar Vadisi"ni diyorum. Mahkeme sahnesinde bitti o dizi. O dizinin her karakteri bambaşkaydı. Şimdi Pala çıkıp " Biz çok Ramiz Dayılar gömdük aslanım" dese kim şaşırır

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tırtlar Vadisi olan Kurtlar Vadisi Pusu. Ben "Kurtlar Vadisi"ni diyorum. Mahkeme sahnesinde bitti o dizi. O dizinin her karakteri bambaşkaydı. Şimdi Pala çıkıp " Biz çok Ramiz Dayılar gömdük aslanım" dese kim şaşırır
                                Aslanım demez babayiğit der.
                                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X