İlk olarak Great White tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
Daraltma
X
-
Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
- Alıntı
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok ben zaten repliklere bir bakacam..
Orada belli bir kalite varsa konuyu hallederiz bir şekilde..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRamiz idolün olur"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKurtlar Vadisi.ilk 2 sezon iiydi
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSinir oldum deli oldum yahu bu kadar da reklam mı verilir filmin yarısından fazlası reklamla geçti ayrıca Ali gene göremeyecek fotoğrafları bence..
hic bir diziyi normal saatinde izlemiyorum geceyi bekliyorum hep
- Alıntı
Yorum
-
ezel haftaya ne olacak tahmini olan varmı arkadaşlar,
ali dosya ya elini uzattı,ömer-ezel deşifresi an meslesi.
iş ortaya çıkacak dizi o şekilde mi yol alacak,yoksa ramiz dayı nın bir numarası varmı yine.
acayip güzel bir bölüm dü baya baya heyecan yaptım
tebrikler ezel ekibine,sinema tadında bir diziYAVUZ SULTAN SELİM
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence görmez görürse oyun ortaya çıkar
alt katta alinin dümencileri dolu çıkış imkansız
üstte tefo var ama ali dosyaya elini uzattı
tek çözüm aklıma geliyor;tefo aliyi de dr. yide eks yapacak iş temize çıkacak diyorum ama hem alisiz dizinin tadı olmaz hem ben de aliye kıyamam adamım benimYAVUZ SULTAN SELİM
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTırtlar vadisi oldu artık yailk 2 sezon iiydi
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTırtlar Vadisi olan Kurtlar Vadisi Pusu. Ben "Kurtlar Vadisi"ni diyorum. Mahkeme sahnesinde bitti o dizi. O dizinin her karakteri bambaşkaydı. Şimdi Pala çıkıp " Biz çok Ramiz Dayılar gömdük aslanım" dese kim şaşırır~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
- Alıntı
Yorum
Yorum