Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

dizi tutulmaya başladımı çekimler yetişmiyor nedense .
    Özkan SÜMER

Yorum

Senaryo'da Kurtlar Vadisi ile Spor camiasını birbirine çok benzetiyorum.

Tam bir savaş, fakat Spor camiasının Polat'ı gölgede kalmış kendisini gösteremiyor. Sanki yok gibi.
      BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

69.BÖLÜM ÖZETİ VE FOTOĞRAFLAR
        Kurtlar Vadisi Pusu’nun 5 Kasım Perşembe akşamı özetsiz olarak yayınlanacak olan 69. bölümünde yine nefesler tutulacak, tüm Türkiye Star TV ekranlarına kilitlenecek.

Gladio’nun 5. adamının kendi ailesinden biri olduğunu öğrenen Polat Alemdar ne yapacak? Karısı ve görevi arasında kalan Polat, girdiği çıkmazdan nasıl kurtulacak? Polat ve ihtiyarlar arasındaki gizli görüşmede neler konuşulacak? İskender Büyük’ün ülkeyi ele geçirmek için yaptığı büyük plan ne olacak? İskender hapisten yeni çıkan Şeref Zazaoğlu’ndan ne isteyecek?

Tüm bu soruların yanıtları ve çok daha fazlası, Kurtlar Vadisi Pusu’nun heyecan dolu yepyeni bölümüyle 5 Kasım akşamında, özetsiz olarak Star TV ekranlarında olacak…

25# Alan Carlos Gomez da Costa
        Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
        / Rize Ardesenli

Yorum

trt 1 deki bir zahmet programını izleyen var mı?
          Bordo Mavi...

Yorum

Bi zahmeti hergün izliyorum. Süper bir program

Yorum

6. Bölüm Fragmani

"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

Yalnız Kurtlar Vadisi'ne Ali Sürmeli nam-ı değer Turgay Atacan transfer olmuş

Yorum

V2 Fragman ;

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

NErde bu vadiciler. Başladığından haberiniz mi yok yoksa

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Es-Es'i bende izliyorum.

Adamım Koray. Ne de olsa Giresun'lu.

Tercan Gördükçe kahkaha atıyorum
                      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• başladı bizim dizi şu kayımpedere çok gıcık oluyorum yaa
                        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Bende Bir yorum yapmak istiyorum cogu dizilerde ailede tutulan takım soylenıyor iste babanın mac ızlemesı veya o takımn macına gıtme veya formasını gıyme falan ama bu takımşar hep gs fb bjk bir kere bile Trabzonspora rastlamamak benı uzuyor dogrusu
                          Kumral Bir Çocuk
                          Şarkılarla Geçti Aranızdan

Yorum

• Yarasın

Yorum

• İlk olarak Emorfo_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bende Bir yorum yapmak istiyorum cogu dizilerde ailede tutulan takım soylenıyor iste babanın mac ızlemesı veya o takımn macına gıtme veya formasını gıyme falan ama bu takımşar hep gs fb bjk bir kere bile Trabzonspora rastlamamak benı uzuyor dogrusu
                              ben çok rastladım kurtlar vadisi,benim annem bir melek bir kaç tane deha varda hatırlamıyorum ama var
                              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• zaza, delinin önde gideniymiş, du bakalım.
                                Özkan SÜMER

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X