Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
Daraltma
X
-
İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenimde üc dizim var su anda.
Kurtlar Vadisi Pusu, Ezel ve Es-Es
Es-es ayar etti ama beni bugün telefon olayları felan
Bu arada Ezel'in pazartesi günü yayınlanmayacağı kesinleşti, çekimler yetişmemiş.aynen aynen
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerçek Kesit üstüne dizi tanımam
Biiizzzz Nasıl Her olayın altında bir çıban aradık...
Bizim Piskolojimizi ne bozduu.....
Biz Aile içi ve Sosyal olayları nasıl öğrendik.....
Tabi ki Gerçek Kesit İzledik,Biiiizz Gerçek Kesit ile Büyüdük Arkadaş Ondandır Hayata Amuda Kalkarak Bakışımız.
En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 01.11.2009, 02:57.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
Issız Adam mı...Peh...Müzikleri olmasa zerre tutulmazdı o film. RTÜK sahneleri de keser kısalır film. Ezel'e zaman kalır bence
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Ezel neden yokmuş. Bir bilen var mı arkadaşlar?Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
Yorum