Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Kurtlar Vadisi daha bitmedi ama rezil bir bölüm olduğunu söyleyebilirim.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

İlk olarak hurgunaygun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaşlar dobi hasan van hoojdonkun takımınamı gelmiş devler liginde
      Ne Oldu Acun'un Kafasına Göktaşımı Düşmüş.. Bana Değer Vermeyen Bir Programı İzlemezdim.. Ama Dobi Hasan'ın Hatrı Var Yahu..

Herneyse Biz dizimize Dönelim..
      Kurtlar Vadisi Pusu.. Aksiyonlu Bir Şekilde Devam Ediyor.. 5. Adamın İsmi Bekleniyor.. Kibrit Cevat Gitti Bir Kibrit Uğruna.. Mubarek Ettiler Diziyi.. Bişe Anlaşılmıyor..
      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

Vadinin vadesi doldu artık..
        Özkan SÜMER

Yorum

Bu Çok iyi oldu her diziye bir başlık bencede düzen bozuyordu
          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

Ooo Kurtlara Ali Sürmeli dahil olmuş

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

5. adam Ercü çıktı.İlk baştan beri gözüm tutmuyordu o herifi.

Bu arada diziye Ali Sürmeli çok sağlam bir rolle giriyor fragmandan gördüğüm kadarıyla.
              Özkan SÜMER

Yorum

Ercüment'cim 5. Adammış.. Zate Vardı Bi Aksilik Onda..

Uşaklar Vadi Bitiyor Sanırım..

Artık Gelecek Haftanın Fragmanlarını Hemen Sonra Gösteriyorlar..

Ben Bu Ali Sürmeli'yi Deli Yürekl Dizisiyle Tanımamışmıydım..
                Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

estetik ameliyat yaptıran kimdi fragmanda iyi göremedim
                  Kadir Has Üniversitesi

Yorum

Ercümenti zaten hiç gözüm tutmamıştı
                    estetik yaptıran cevat mı acaba?

Yorum

Ganita bölümündeki en sevdiğim başlık Kurtlar Vadisiydi ama malesef kapatılmış demek yıllar sonra buda gelecekti başımıza. Ne yapalım sağlık olsun.. Buradan tam gaz devam ederiz artık.
                      Bu bölüm güzel çatışmalar vardı. Gizem ve ilginçliklerde vardı. Mesela 5. adam Polat'ın kayınpederi Ercüment çıktı. Komik sahnelerde vardı. Mesela İskender Büyükle yeni Ulusal Güvenlik Müşteşarı arasındaki diyalog.
                      İskender Büyük: "Beni bitireceğinize devletin içindeki gladyoyu bitirin gücünüz yetiyorsa"
                      UGM Başkanı: "Gladyoyu devletin içine kim soktu. Sen!"
                      İskender Büyük: "Gladyoyu ben mi devletin içine soktum? O zaman ben soktum sen çıkar"

Yorum

Ya aslına bakarsanız benim bu müsteşarıda gözüm tutmuyor. Bilmiyorum belkide devamlı kötü rollerde oynadığındandır ama tutmuyor işte
                        ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                        "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

İlk olarak hurgunaygun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          estetik ameliyat yaptıran kimdi fragmanda iyi göremedim
                          Cevattı herhalde.

Yorum

suratı nı göstermedi zaten

Yorum

sakalını tarayak hapishaneden cıkan adam kim acaba pisikopat duroyo oda cevat gibi

Yorum

İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ya aslına bakarsanız benim bu müsteşarıda gözüm tutmuyor. Bilmiyorum belkide devamlı kötü rollerde oynadığındandır ama tutmuyor işte
                                Mektepli adam kendini belli ediyor, genelde eşkiya, piskopat rollerinde oynardı, şimdiki rolünde de çok başarılı mibaarek.

Ali Sürmeli'nin girmesi iyi oldu, dizinin vadesi uzadı kendi açımdan.
                                Özkan SÜMER

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X