Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    turabi, merve, ahmet dursun, gökhan var finale 2 kişi çıkacak. bende turabi alır diyorum
    turabi ve merve çıkar finale...merve alır

Yorum

• valar dohaeris

Yorum

• Arya suikastçı brandon ejderha sahibi tyrion stark olacak

Hep hüseyin mi yapacak

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arya suikastçı brandon ejderha sahibi tyrion stark olacak

Hep hüseyin mi yapacak
          Bilmediğimiz bir şey söyle o zaman.

Yorum

• Ynt: İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bilmediğimiz bir şey söyle o zaman.
            Ben daha çaylağım gerisini ustalar yapsın

Yorum

• Karadayi ne yapti öyle arkada$....

$imdiye kadar izledigim en iyi sezon finallerin ba$ kahramani Kenan Imirzalioglu'nun oynadigi dizilerdi...

Hani bölüm ilerledikce arabanin patlayacagini tahmin ediyor insan ama icinden yinede bir "acaba" gecirmiyor degil hani...

Tahmin ettigim olsa bile sok oldum ve geri kalan bir kac dakikayi göz kirpmadan izledim...

Hele hele o son sahne..."KARADAYI"nin ortaya cikmasi ve bence Kenan Imirzalioglu mahkeme salonundaki rolüyle oyunculugunda cok büyük yol katetmi$tir...

Intro'da Mahir Kara'nin parmakliklar ardinda tesbih cekmesinin ve mahkeme salonunda olmasinin sebebini sormu$tum hep kendi kendime...demek ki büyüsü buymu$...

HELAL OLSUN! Sabirsizlikla bekliyorum yeni sezonu...
              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Hüsamımın tavsiyesiyle başladığım Person of Interest'i bitirdim.Sanırım sonbaharda başlayacak 4. sezonu.Dizi çok çok iyi.Tam da istediğim tarzda.Gayet iyi kurgulanmış,karakterler cuk oturmuş.

Sağol Hüsamım,sayende spoilersiz bir dizi tamamladım

Adamım benim...
                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• hahaha estağfirullah reis sen yeterki iste ben dizerim önüne dizileri

Yorum

• Fargo ilk sezon da bitti. Şimdi de True Detective başlıyorum
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• efsane

En son Paksoy tarafından düzenlendi; 21.06.2014, 02:39.

Yorum

• Harbiden efsaneydi o sahneler, kardeş payı mükemmel gidiyor inşallah tatile girmezler
                        Survivor saçmalığından dolayı bu hafta izleyemedik

Yorum

• Orphan Black tavsiye edebilirim.Bilim Kurgu Klonlar ile alakali BBC yapimi.Kadin basrol iyi oynuyor Klon olarak 5-6 cesitli karektere giriyor oynuyorEv kadini,Bilim kadini,Serseri,Polis,Manyak bir katil/Asker/Suikastci.
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bu arada Leyla ile Mecnun'un öncesi ve sonrasındaki Türk dizileri rezilliğini "Ulan İstanbul" biraz da olsa kapatacak gibi duruyor.

İlk bölümü iyi sayılacak derecedeydi. Bakalım, İnşallah uzun zaman sonra bir Türk dizisine ısınabilirim...
                            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• evet bende beğendim, değişik bir dizi ve oyuncuları arasında sevdiğim kişilerde olunca dikkatimi çekti izledim, ilk bölüm güzeldi. sevimli hırsızlar devamında bozmaz umarım.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Türk dizileri inanılmaz saçma ve komik geliyor bana. Bu kadar mı amatör olunur yahu.
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim