Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ayrıca İsmail kardeşimin önerisi olan Homeland'i de izledim.Onu da tuttum.
    Person of Interest'ten sonra izleyeceğim dizi bu olacak.
    Bu yılı da kurtardık çok şükür

Tam da Walking Dead ve Big Bang Theory dizileri tatildeyken bunlar fazşlasıyla idare eder beni...

Teşekkür ederim ....
    Person of interest de güzel bende izliyorum. O da sezon finali yaptı bende başka dizi aradım Fargo'ya başladım çok güzel dizi. Daha 8 bölüm yayınlandı ve gerçek olaydan kurgulanmış bir dizi.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Person of Interest'e başladım Hüsamcığımın önerisiyle.İlk sezon bitti bile.Süper diziymiş.Beklentileirmi oldukça fazlasıyla karşıladı.
      Sağol adamım....
      ne demek abi

1.sezon biraz yavandı aslında diğer sezonlara göre sen 1.sezonu beğendiysen 1 haftada diğer 2 sezonuda bitirirsin o gaz la

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sıradaki diğer dizileri bilmiyorum ama Dexter 3. sırayı hakedecek bi dizi değil. En azından ilk 4,5 sezonu..
        ya dexter dediğin nedir ki sonunda şey oluyor işte

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ya dexter dediğin nedir ki sonunda şey oluyor işte

Senin yüzünden daha finalini izlemedim.

Yorum

Senin yüzünden daha finalini izlemedim.
            abartma söylediğim çok önemsiz bir şeydi

edit=şimdi baktımda cidden çok önemsiz ve final hakkında final vermeyen bir şey demişim yazık oldu demişim sadece birine okadar
            En son Hüseyin Başoğlu tarafından düzenlendi; 09.06.2014, 18:04.

Yorum

abartma söylediğim çok önemsiz bir şeydi

edit=şimdi baktımda cidden çok önemsiz ve final hakkında final vermeyen bir şey demişim yazık oldu demişim sadece birine okadar
              Bende ciddiyim finalini izlemedim daha. Ne kadar da önemsiz bir şey demişsin Hüseyin ya.

Yorum

Bende ciddiyim finalini izlemedim daha. Ne kadar da önemsiz bir şey demişsin Hüseyin ya.
                ya yapma alper şimdi ya Finalde bir ton şey oldu ve tek dediğim ona yazık oldu Burdan tonla mana çıkar ayriyetten final bölümünün onunla hiçbir alakası yoktu ayriyetten

Yorum

ya yapma alper şimdi ya Finalde bir ton şey oldu ve tek dediğim ona yazık oldu Burdan tonla mana çıkar ayriyetten final bölümünün onunla hiçbir alakası yoktu ayriyetten
                  Yok kardeşim zaten Dex'in, Hannah'a dur gitme dediği bölümde kaldım, şevkimi kırdın bi kere.. Yeri geldi 1 günde 1 sezonunu bitirdim ben o dizinin.. Sen gel finali söyle..

Bu gidişle pişman edeceğim sanırım seni.

Yorum

• hahaha pişmanlık şu hayatta çok duymadığım bir şeydir

ama cidden finali izle...Alakası olmadığını anlarsın

Ha pişman olucak olsam kendimi sana inandırmak için direk olarak finalde olanları anlatırım komple sıkıntı kalmaz benim açımdan

Yorum

• Sen ne tür bi insansın arkadaş ya.

Ayrıca Vikings nasıl izleyen var mı düzenli olarak? İlk 3 bölümünü izleyip bırakmıştım..

Yorum

• lanet olsun vikingside biliyorum ben izlemedim ama ev arkadaşlarım 1 haftada izleyip bitirdiler paso konuştular ezberledim artık yani

filmi beğendiler ama sonu güzel değildi eleştiriyorlardı saçma olmuş diye

Yorum

• Arkadaş sen niye direk sona geliyorsun onu anlamadım.

Yorum

Arkadaş sen niye direk sona geliyorsun onu anlamadım.
                            Hiç bulaşma baş edemezsin
                            #7 Óscar René Cardozo Marin
                            #28 Abdul Majeed Waris
                            #8 Mehmet Ekici
                            #11 Kévin Constant

Yorum

• Buyuk umutlarla îzleme diye

Yorum

• 9.Bölüme baktim GoT savasi o kadar anlatacaklarini tahmin etmemistim.2 kisi ordan gitti.Kitaba göre yapacaksalar bugünde 2 kisi gitmeli.Ana konu savas ve cüce olacak digerleri icin gelecek sezon icin hazirlik storyleri yapacaklar.Dane emin degilim ama ejderhalar ile bise yapabilirler .Savas icin süpriz bir sey olacak.
                                En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 15.06.2014, 17:05.
                                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim