İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
Daraltma
X
-
Person of interest de güzel bende izliyorum. O da sezon finali yaptı bende başka dizi aradım Fargo'ya başladım çok güzel dizi. Daha 8 bölüm yayınlandı ve gerçek olaydan kurgulanmış bir dizi.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
-
ne demek abiİlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePerson of Interest'e başladım Hüsamcığımın önerisiyle.İlk sezon bitti bile.Süper diziymiş.Beklentileirmi oldukça fazlasıyla karşıladı.
Sağol adamım....
1.sezon biraz yavandı aslında diğer sezonlara göre
sen 1.sezonu beğendiysen 1 haftada diğer 2 sezonuda bitirirsin o gaz la 
Yorum
-
ya dexter dediğin nedir ki sonunda şey oluyor işteİlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSıradaki diğer dizileri bilmiyorum ama Dexter 3. sırayı hakedecek bi dizi değil.
En azından ilk 4,5 sezonu..

Yorum
-
Senin yüzünden daha finalini izlemedim.İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya dexter dediğin nedir ki sonunda şey oluyor işte

Yorum
-
abartmaİlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin yüzünden daha finalini izlemedim.
söylediğim çok önemsiz bir şeydi 
edit=şimdi baktımda cidden çok önemsiz ve final hakkında final vermeyen bir şey demişim
yazık oldu demişim sadece birine okadar
En son Hüseyin Başoğlu tarafından düzenlendi; 09.06.2014, 18:04.
Yorum
-
Bende ciddiyim finalini izlemedim daha. Ne kadar da önemsiz bir şey demişsin Hüseyin ya.İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabartma
söylediğim çok önemsiz bir şeydi 
edit=şimdi baktımda cidden çok önemsiz ve final hakkında final vermeyen bir şey demişim
yazık oldu demişim sadece birine okadar 
Yorum
-
ya yapma alper şimdi yaİlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende ciddiyim finalini izlemedim daha. Ne kadar da önemsiz bir şey demişsin Hüseyin ya.
Finalde bir ton şey oldu ve tek dediğim ona yazık oldu
Burdan tonla mana çıkar ayriyetten final bölümünün onunla hiçbir alakası yoktu ayriyetten
Yorum
-
Yok kardeşim zaten Dex'in, Hannah'a dur gitme dediği bölümde kaldım, şevkimi kırdın bi kere.. Yeri geldi 1 günde 1 sezonunu bitirdim ben o dizinin.. Sen gel finali söyle..İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya yapma alper şimdi ya
Finalde bir ton şey oldu ve tek dediğim ona yazık oldu
Burdan tonla mana çıkar ayriyetten final bölümünün onunla hiçbir alakası yoktu ayriyetten 

Bu gidişle pişman edeceğim sanırım seni.
Yorum
-
Hiç bulaşma baş edemezsinİlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş sen niye direk sona geliyorsun onu anlamadım.
#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
9.Bölüme baktim GoT savasi o kadar anlatacaklarini tahmin etmemistim.2 kisi ordan gitti.Kitaba göre yapacaksalar bugünde 2 kisi gitmeli.Ana konu savas ve cüce olacak digerleri icin gelecek sezon icin hazirlik storyleri yapacaklar.Dane emin degilim ama ejderhalar ile bise yapabilirler .Savas icin süpriz bir sey olacak.En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 15.06.2014, 17:05.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum