Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• KV Pusu yine iyi değildi. Birkaç yerde çok güldüm. Ekşisözlükten alıntı yapıyorum

dadı: günaydın
    memati: ğıııh

ççç ççç ççç ççç

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      KV Pusu yine iyi değildi. Birkaç yerde çok güldüm. Ekşisözlükten alıntı yapıyorum

dadı: günaydın
      memati: ğıııh

ççç ççç ççç ççç

Kv Pusu bence dün gece çok iyiydi

Yorum

• ben beyaz bende siyah mematiyle beyazın sahneside güzeldi

Yorum

• vadi her zamanki gibi güzeldi...

Yorum

• Ali Memati uzun isim, kisaltilmisi MAMO$

Yorum

• Barney Stinson !

Barney Stinson !

Yorum

• Otobüste Kurtlar Vadisi kavgası!
                Diziyi izlemek isteyenlerle istemeyenler arasında tartışma

20.11.2009 17:37
                Konya'nın Kulu ilçesinde, ''diğer yolcularla aynı diziyi izlemek istemediği'' gerekçesiyle çıkan tartışma sonucu otobüsten indirilen kadın yolcu, firma hakkında şikayetçi oldu.

Edinilen bilgiye göre, Aksaray-Ankara seferini yapan bir otobüsteki 20 kişiden aralarında kadınların da olduğu 19 yolcu, ''Kurtlar Vadisi Pusu'' dizisini izlemek istedi.

Farklı televizyon kanalında yayınlanan ''Aşk-ı Memnu'' dizisini izlemek isteyen kadın yolcu N.Ş. (37) ile diğer yolcular arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine otobüs şoförünün, Kulu Makası yakınlarında ''İsterseniz sizi burada indirip, paranızı iade edebilirim'' dediği N.Ş, bir dinlenme tesisinde inmeyi kabul etti.

N.Ş, telefonla güvenlik güçlerini arayarak firmadan şikayetçi oldu. İstediği dizinin yayınlandığı kanal açılmayınca televizyonun tamamen kapatılmasını istediğini söyleyen N.Ş, ''Firma yetkilileri çoğunluğun kararının uygulanacağını söylemiş. Bunun üzerine beni otobüsten indirdiler'' diye konuştu.

N.Ş, seyahat firması hakkındaki şikayet dilekçesini Kulu Cumhuriyet Savcılığına sundu.

AA
                ççç

İzlediğim diziler; Kurtlar Vadisi Pusu, Heroes, HIMYM, The Bing Bang Theory, Chuck.

Barney Stinson, olamaz böyle bir adam Bir de Sheldon Cooper
                hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Kulu mu?

Habere bak.

Kulu'dan ayrıldık diye bu olaylar mı oluyor yahu!

Yorum

• Her şeyi gören adamın (Aaron) yakışıklının çıkık omuzunu yerine oturtma tekniği tıpta yeni bir çığır açacak gibime geliyor.

Yorum

• ya ezel dizisinde ali ve cengiz ömere eskiden niye böyle bi iftira atmış ben dizinin başlarını izlemedim bilgilendirir misiniz ltfn
                      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak hurgunaygun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ya ezel dizisinde ali ve cengiz ömere eskiden niye böyle bi iftira atmış ben dizinin başlarını izlemedim bilgilendirir misiniz ltfn
                        Para icin arkadaslarini satmislar...

Yorum

• İlk olarak ***NiLLYyY*** tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Para icin arkadaslarini satmislar...
                          teşekkürler bilgi için
                          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak hurgunaygun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            teşekkürler bilgi için
                            Internetten ilk bolumlerini izlemeni tavsiye edebilirim, ilk bolumleri gercekten cok guzeldi.
                            Saldırın Seferoğulları
                            Bordo Mavi . Net

Yorum

• Ezel’in senaryosu ÇALINTI MI

Ezel'in dizinin senaryosunun çalıntı olduğu iddia edildi

Kendi kimliğini gizleyen Ezel, Can’ın oğlu olduğunu öğrenecek mi? Mert banka soygununun arkasındaki sis perdesini aralayabilecek mi? Eyşan Ömer ile birlikte olmayı tercih edecek mi ?
                              Bu soruların cevabını merak edenlerin her hafta heyecanla Ezel’in yayınlamasına beklemesine gerek kalmadı. Çünkü dizinin senaryosunun çalıntı olduğu iddia edildi.
                              ROMANIN İÇİNE GİRMEYE GEREK BİLE YOK
                              Mesut Yar’ın iddiasına göre Kenan İmirzalioğlu ve Cansu Dere’nin başrollerini paylaştığı Ezel dizisi ve Monte Cristo Kontu arasında büyük paralellik var. Hatta Ezel’i bulmak için Dumas’ın romanının içine girmeye gerek bile yok.
                              İlgiyle izlenen Ezel ile henüz iki yıl önce Star TV’de beş bölüm yayınlanmanın ötesine geçemeyen Arjantin yapımı Monte Kristo’nun (Pablo Ecchari oynamıştı) aynı hızda gittiği öne sürülüyor.
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• doğru romanla paralellik var ama bu çalıntı olduğu anlamına mı gelir nasıl haber yapıyolar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim