Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    9.Bölüme baktim GoT savasi o kadar anlatacaklarini tahmin etmemistim.2 kisi ordan gitti.Kitaba göre yapacaksalar bugünde 2 kisi gitmeli.Ana konu savas ve cüce olacak digerleri icin gelecek sezon icin hazirlik storyleri yapacaklar.Dane emin degilim ama ejderhalar ile bise yapabilirler .Savas icin süpriz bir sey olacak.
    Dediğin gibi oldu.. Bugün de 2 kişi gitti. Stannis ordusunu toplamış sanırım.. Bu arada Brandon Stark ejderhaya binecek sanırım, şu rahat durmayan Drogon'a.
    En son Alper Beyazay tarafından düzenlendi; 16.06.2014, 21:25.

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dediğin gibi oldu.. Bugün de 2 kişi gitti. Stannis ordusunu toplamış sanırım.. Bu arada Brandon Stark ejderhaya binecek sanırım, şu rahat durmayan Drogon'a.
      tam bilmiyorum.Ama o 3 ejderhalarda ilerde birseyler olacak.Tam kitaba göre bitirimediler 1 önemli konu eksikti.Gelecek sezona sarkitilar.Olsa daha iyi olurdu.Misal en son sahne o konu ile ucundan gösterip bitirseydiler millet kafayi yerdi ne oluyor orda a.m.k 1 sene daha mi bekliyecegiz orda ne oldunu ögrenmek icin.
      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Çocuklar olayı nedir? Çok az bir şey gösterdiler sadece.. Elleriyle büyü falan mı atıyordu o?

Yorum

• ben yazsam tripler tripler :/

Yorum

• Ceza aldıracaksın bana Hüseyin.

Yorum

• Yorum

• Yavfs eliyele büyü atan çocuk mu olur yavfs. Hele o yerden çıkan iskeletler neydi öyle çok saçma.

Diyen biri çıkar şimdi
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yavfs eliyele büyü atan çocuk mu olur yavfs. Hele o yerden çıkan iskeletler neydi öyle çok saçma.

Diyen biri çıkar şimdi
                  Oberyn'in öldüğü bölümde abarttılar dediğimi kastederek bunu diyorsan yanlış düşünüyorsun.. Benim kastettiğim şey farklıydı, ''kafa patlatmak da ney yaaaaa'' falan gibi bir şey değil..

Yorum

• Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Yorum

• Yorum

• hahaha gelin üstüme gelin Yarın finallerim bitiyor yabancı dizide bulduğum her diziyi izleyip yazarım üleyn buraya

Yorum

• hüseyin survivor u kim kazanıyor, hadi bunun spoilerini ver
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hüseyin survivor u kim kazanıyor, hadi bunun spoilerini ver
                              izlemiyorumki şıkları söyle turabi hala varsa o kazanır.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                izlemiyorumki şıkları söyle turabi hala varsa o kazanır.

turabi, merve, ahmet dursun, gökhan var finale 2 kişi çıkacak. bende turabi alır diyorum
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim