İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
Daraltma
X
-
Bilmediğimiz bir şey söyle o zaman.İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArya suikastçı brandon ejderha sahibi tyrion stark olacak
Hep hüseyin mi yapacak
Yorum
-
Ynt: İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
Ben daha çaylağım gerisini ustalar yapsınİlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilmediğimiz bir şey söyle o zaman.
Yorum
-
Karadayi ne yapti öyle arkada$....
$imdiye kadar izledigim en iyi sezon finallerin ba$ kahramani Kenan Imirzalioglu'nun oynadigi dizilerdi...
Hani bölüm ilerledikce arabanin patlayacagini tahmin ediyor insan ama icinden yinede bir "acaba" gecirmiyor degil hani...
Tahmin ettigim olsa bile sok oldum ve geri kalan bir kac dakikayi göz kirpmadan izledim...
Hele hele o son sahne..."KARADAYI"nin ortaya cikmasi ve bence Kenan Imirzalioglu mahkeme salonundaki rolüyle oyunculugunda cok büyük yol katetmi$tir...
Intro'da Mahir Kara'nin parmakliklar ardinda tesbih cekmesinin ve mahkeme salonunda olmasinin sebebini sormu$tum hep kendi kendime...demek ki büyüsü buymu$...
HELAL OLSUN! Sabirsizlikla bekliyorum yeni sezonu...
Yorum
-
Hüsamımın tavsiyesiyle başladığım Person of Interest'i bitirdim.Sanırım sonbaharda başlayacak 4. sezonu.Dizi çok çok iyi.Tam da istediğim tarzda.Gayet iyi kurgulanmış,karakterler cuk oturmuş.
Sağol Hüsamım,sayende spoilersiz bir dizi tamamladım
Adamım benim...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Orphan Black tavsiye edebilirim.Bilim Kurgu Klonlar ile alakali BBC yapimi.Kadin basrol iyi oynuyor Klon olarak 5-6 cesitli karektere giriyor oynuyorEv kadini,Bilim kadini,Serseri,Polis,Manyak bir katil/Asker/Suikastci.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Bu arada Leyla ile Mecnun'un öncesi ve sonrasındaki Türk dizileri rezilliğini "Ulan İstanbul" biraz da olsa kapatacak gibi duruyor.
İlk bölümü iyi sayılacak derecedeydi. Bakalım, İnşallah uzun zaman sonra bir Türk dizisine ısınabilirim...And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
evet bende beğendim, değişik bir dizi ve oyuncuları arasında sevdiğim kişilerde olunca dikkatimi çekti izledim, ilk bölüm güzeldi. sevimli hırsızlar devamında bozmaz umarım."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum