Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Suskunlar dizisinin sadece fragmanından anladığım kadarıyla, 1996 yapımı Sleepers filmini alıp dizi yapmışlar.Şimdi bu dizinin en az 3 sezon ve en az 70 bölüm süreceğini düşünürsek, hiç boşuna uğraşmayın derim. Filmin orijinali 147 dakika onu izleyin.
    diğerlerinden farklı...öteki...
    Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
    2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• en gec böyle bakinca anlasiliyor... kim daha güzel

Yorum

• Güzellik görecelidir ben hem oyunculuk hemde güzellik bakımından Zeynep Çamcı diyorum..

I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• bence mesele tamamen şirin.e biçilen rolden kaynaklı

ayrıca milletin arda ve leyla özlemine ancak bu kadar güzel cevap verilebilirdi, gerçekten helal olsun.
          Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...

Nam-ı Diğer: madman

Yorum

• Müge Boz iyidir iyi. Ancak Zeynep Çamcı'nın oyunculuğuna diyecek bir şey yok bence de çok iyi rol yapıyor.
            *
            Suskunlar'ı beğendim Ezel'den sonra saracak gibi.Sleepers filmini izlemedim uyarlama olmuş galiba ancak uyarlama da olsa senaryo güzel oyuncuların hepsi çok iyi rol yapıyor uzun süreli bir dizi olur umarım.
            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Zeynep Çamcı iyi oynuyor diyemem. Sadece kamera önünde rahat. Katıldığı programlara bakarsak dizideki halinden farkı yok. Müge Boz maalesef rol özürlü. İlk bölümlere göre o da daha rahat oynuyor ama hala çok yetersiz.

Suskunlar'a çok bakamadım ama her halinden kaliteli belli. Sleepers güzel filmdi ama bir filmden sezonlar sürecek dizi çıkarmak pek iyi sonuç vermeyecek gibi geliyor bana. İleride bu disiplinden(kaliteli ve sürükleyici) ödün verir hemen yavaşlar dizi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Yalan Dünya Iyii gidiyor Rizayida Nisanladik
                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Suskunlar'a baktım, güzel, kaliteli dizi.Ama uzamaması lazım.Bu yaz sezon finali yaparsa, önümüzdeki sene Ocak gibi bitirilmeli bence.Tadında bırakılmalı..
                  ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Behzat Ç. ve Yalan Dünya..
                    Aynen.. Ek olarak ne kadar batırsa da KVP..

Yorum

• L & M, Yalan Dünya, Behzat Ç, MUCK, KVP, SON izliyorum...Suskunlar da bu listeye girecek çok yüksek ihtimalle. MUCK ara verdi sanırım ama dursun, bekleriz.

Yorum

• Muck Ara vermedi bitirdiler Canim tutmadi yeterince reyting almadi

L & M, Yalan Dünya,Seksenler ve Kuzey Güney Izledim nadir dizilerden

Yorum

• İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Muck Ara vermedi bitirdiler Canim tutmadi yeterince reyting almadi

L & M, Yalan Dünya,Seksenler ve Kuzey Güney Izledim nadir dizilerden
                          Bitmedi yavrum, geri gelecek!

Kuzey&Güney'i unutmuşum listeye yazmayı.

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bitmedi yavrum, geri gelecek!

Kuzey&Güney'i unutmuşum listeye yazmayı.
                            Iyide Bana bitti dediler Nerden biliyorn gelecegini

Yorum

• Yalan Dünyada baslarda asiri derecede abarttiklari gülme efektleri normale döndümü yoksa halen aynen devam ediyomu?
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim