Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hic kimse birsey yazmamis. Ilk ben yazim bari.

Leyla ile Mecnun biraz daginikdi ama bence yinede güzel bir bölümdü. Ilk basta adamlar Scrubs dizisine gönderme yapti inanamadim bunlar yurt disina acildi be
    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Akasya Durağından sonra Çocuklar Duymasın'a da güzelce geçirdiler.
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• "Sarı olan hani bir tarafı kopmuş tuvalet terliği" koptum dün gece buna

Yorum

• Merakla beklenen film Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm'ün Trailerı çıktı.Diceğim tek şey müthiş bir film bekliyo bizi.Beklentim çok yüksek bu filmden...

Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Vadi rötar yaptı 22 Eylül'de başlayacak.

Yorum

• "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Vadi rötar yaptı 22 Eylül'de başlayacak.
                Yok artık yaa diziye 2 gün kala açıklanır mı bu?
                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yok artık yaa diziye 2 gün kala açıklanır mı bu?
                  Sorma ya öğrenince mail yolladım bastım küfürü hep aynı ... yiyorlar

Yorum

Vadi rötar yaptı 22 Eylül'de başlayacak.
                    Doğuş reis ne diyordu malum videonun sonunda aklıma geldi birden tam söylenir şimdş. Yok ya bunlardan bir şey olacağı yok hakikaten

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• TNT Türkiye

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Maccabi Tel Aviv'e karşı mücadelesini desteklemek için Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayın tarihini 22 Eylül Perşembe gününe aldık. Kurtlar Vadisi Pusu 22 Eylül Perşembe 20:00'de TNT'de.

qweqwdasrqwda

Yorum

• yerli dizileri izlemeyen var mı?
                        kalitenin giderek düştüğü bir sektör bence
                        biz çocukken bill cosby,alf gibi yabancı diziler vardı
                        espiri düzeyi de gayet yüksekti ama bizim şimdiki yerli dizileri düşününce insanın vah vah diyesi geliyor
                        en son izlediğim yerli dizi de süper baba dır
                        onun üstüne de tanımam

Yorum

TNT Türkiye

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Maccabi Tel Aviv'e karşı mücadelesini desteklemek için Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayın tarihini 22 Eylül Perşembe gününe aldık. Kurtlar Vadisi Pusu 22 Eylül Perşembe 20:00'de TNT'de.

qweqwdasrqwda
                          Smart61'in aklına Doğuş gelmiş.Benim de bundan sonra aklıma Turgay Şeren geliyor.Aaa yok artık ..
                          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Memoli 23 Ocak'ta TNT'De

Yorum

• Üç balon dizi: Muhteşem Yüzyıl, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Fatmagül'ün Suçu Ne. Hem de ne balon.

Kuzey Güney'i sürekli takip edeyim mi etmeyeyim mi çok düşünüyorum Yok ya ben Ezel'i özledim valla yanına yaklaşacak dizi yok bir sürü yeni dizi çıktı ama hepsi vasat. Kaybolup gidecek çoğu. Behzat'a mı sarsam ne yapsam. Ezel'den bir sahne paylaşayım da "iyi dizi" hafızamız bayram etsin.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bende biraz yürek , biraz onur , biraz gurur , bir dirhemde bilek kaldı..

Onların zamanı geçti Ramiz Abi. Şimdi zaman kazanmak için yüreğini , onurunu , gururunu hiçe sayanların zamanı..

Bu da benden

En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 16.09.2011, 06:50.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim