Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Behzat Ç'ye Ahmet Uğurlu Geliyor

Diziye bu hafta usta oyuncu Ahmet Uğurlu'da katılıyor. Ahmet Uğurlu bundan sonra dizide Aziz Komiser isimli eski bir cinayet büro komiserini canlandıracak.

Cinayetleri çözme konusunda usta olan Aziz karakteriyle Ahmet Uğurlu dizide önemli bir rolü üstlenecek. Eski cinayetçi Aziz bir cinayeti çözme konusunda Behzat Ç. ve ekibine yardımcı olması için göreve çağırılacak.

Yazete

Bir bilgide benden 42. Bölümde de Mine Tugay katılıyor Behzat Ç'ye narkotikçi olarak..
    En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 24.11.2011, 17:32.
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Behzat Ç'yi pazar akşamı izleseydim uyurdum herhalde. Artık söyleyeceğim geyik oldu ama şu cinayetler bu kadar sıradan olmamalı ya. Neyse ki Şevket reyis var

Kuzey Güney için sabrettim demiyordum ama artık diyebilirim ki bir cacık olmaz bu diziden. Anca öyle türkü söylettirip kurtarmaya çalışırsınız bölümü. Yeni katılan kız ile birlikte işler iyice klişe bir hal alacak gibi. Yanılmıyorsam senaryoya sonradan eklenen bir karakter. Yapımcılar dizinin esas kızına gelen yoğun eleştiriler yüzünden başka bir "dişi" karakter ekletmişler, haberlerde öyle yazıyor.

Şimdi şunu da söylemek lazım. İnsanlar işten, okuldan gelip kendilerini yoracak diziler izlemek istemiyor. Ezel bunu yaptı ve reytinglerde kalitesine oranla avucunu yaladı. "Anlamıyorum" diyip kaç kişi izlemedi diziyi. İzleyicileri düşünmeye zorladığı için, yorduğu için izlenilmedi çoğu kişi tarafından. Kuzey Güney de bunu yapsa izlenilmeyecek eminim ki. Yani dizi izleyicisine istenilen şeyler veriliyor. Merve Boluğur'un diziye katılması da işte tam bu.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bunu izlememiştim ben, bu ne ya yerlere yattım ççç Ne kadan uğursuz ççç Valla defalarca izledim harika ya.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
          ççç ççç ççç ççç ççç ççç

Yorum

• ççç ayni bölümde daha beter bir sahne vardi

Erdal Bakkalin önünde Ismail abi Kisisel uzman ile tanisiyor ççç

KU: Merhaba ben Kisisel uzman
            IA: kisisel uzman mi?!?
            EB: hehhh.. Ismail sizin ailede kesin bir kisisel uzman vardir..
            IA: yok erdl bakkal.. Biliyon mu bizim aile cok kisiliksiz ççç

Buna benzer bir sahne var

Yorum

• nursuz
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Kişisel bey ççç

Yorum

• Babam iki saattir neye gülüyon diyo İsmail abinin ikinci sahnede birden yüzünün düşmesi, İskenderin o kendi uğursuzluğuna inanmış hali süper ya ççç

Yorum

• Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.

Bu sahne de çok iyiydi

Yorum

• Behzat c güzeldi.Memduh Baskan geri döndü.Bu seri katilde bir is var.
                      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• kaçırmayın,yüzyılın en muhteşem aşk dizisi
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Avrupa Avrupa 9. Bölüm izle Ddizi farki ve kalitesiyle sitemizden hd ve full olarak takip edebilirsiniz.

Son zamanlarda böylesine gülmemiştim... Avrupa Avrupa 'nın en komik dizi olduğu tartışılmaz bir gerçek

Yorum

• Yavastan hazirlanalim bakammm...
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Leyla ile Mecnun, yeni bölümü başladı!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim