dün müthişti gerçekten herhalde haftaya olur sezon finali
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
Daraltma
X
-
+ Sezon finali.İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle#LeylaileMecnunla61bölüm"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
Katilmiyorum, bugün izlediklerimiz dizi ise bunlar ne...İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBehzat Ç. gelmiş geçmiş en Kral dizidir..
Hey gidi günler...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Yılan Hikayesi dışındakileri salla
Geçmişten bugüne: Yılan Hikayesi, Deli Yürek, Kurtlar Vadisi, Behzat Ç...
Komedi olarak da En Son Babalar Duyarı severdim ve tabi ki Avrupa Yakası..
Bu diziler içinde en kaliteli kurgu Behzta Ç.'de var. Aksiyon olarak ise tabi ki Kurtlar Vadisi..
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYılan Hikayesi dışındakileri salla
Geçmişten bugüne: Yılan Hikayesi, Deli Yürek, Kurtlar Vadisi, Behzat Ç...
Komedi olarak da En Son Babalar Duyarı severdim ve tabi ki Avrupa Yakası..
Bu diziler içinde en kaliteli kurgu Behzta Ç.'de var. Aksiyon olarak ise tabi ki Kurtlar Vadisi..
Deli Yürek'i unutmusum, ama salla dedigin dizileri izlemis olanlar iyi bilir.
Bugün bende bagimlilik yapan dizi yok, ama saydigim 3 dizi (Yilan Hikayesi, Aynali Tahir ve Unutabilsem) bende bagimlilik yapmisti.
Kurtlar Vadisini en basindan izleseydim oda bagimlilik yapardi belkide.
Son dönemlerde en cok Kivanc Tatlitug'un dizilerini (Menekse ile Halil ve Aski-Memnu) takip ettim. Ha birde Yanik Koza var...
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Leyla ile Mecnun Bölüm icerigi kötüydü, ama Konu islemeleri, kat ettikleri mesafe, ve son sahne .........................."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Burak Aksak artık tamamen saçmalıyorsun...Sana sevgilin ne yaşattı geçmişte bilmiyorum, ancak şu Sedefi rahat bırak artık, resmen baydın.Ya eski Leyla gelsin, ya birine artık gerçekten aşık olsun, ya da ikisi de gitsin.Sıkıldık artık bu hikayeden...İzlediğim en saçma bölümlerden biriydi. Sezon finali için beklenti yüksek, içerik sıfırın altındaydı.
Yorum
-
behzat c de katil sizce kim.akbaba mi yoksa yaninda ki kari mi?çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Nazlı katil bence..Çünkü Akbaba 'bu sefer kaybetmeyeceğim seni' diyor kıza..Bence kilit soru cinayet şube ne yapacak ? Hayalet'e yaptıkları gibi mi yapcaklar yoksa hapise gitmesine göz mü yumacaklar ?İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebehzat c de katil sizce kim.akbaba mi yoksa yaninda ki kari mi?
Bu arada sezon finaline bir bölüm daha var yanılmıyorsam..
Yorum
-
İskender baba ölmesin
En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 06.06.2012, 00:02.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Ali Atay'ın sesi çok hoşuma gidiyor
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Suskunlarin önceki bölümünü izledim az önce. Adamlar yapmislar aga!!
Ama bi acik var. Sari, Takozun gelecegini nerden biliyordu? Ecevitten baskasi haber vermedi ona. Normalde ögrenmeleri lazimdi Serifin kim oldugunu.
Yeni bölümün fragmanina simdi baktim. Yine muhtesem bir bölüm daha bizi bekliyor.
Aaazz sonra!!
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum