Suskunlar dizisinin sadece fragmanından anladığım kadarıyla, 1996 yapımı Sleepers filmini alıp dizi yapmışlar.Şimdi bu dizinin en az 3 sezon ve en az 70 bölüm süreceğini düşünürsek, hiç boşuna uğraşmayın derim. Filmin orijinali 147 dakika onu izleyin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
Daraltma
X
-
Müge Boz iyidir iyi.
Ancak Zeynep Çamcı'nın oyunculuğuna diyecek bir şey yok bence de çok iyi rol yapıyor.
*
Suskunlar'ı beğendim Ezel'den sonra saracak gibi.Sleepers filmini izlemedim uyarlama olmuş galiba ancak uyarlama da olsa senaryo güzel oyuncuların hepsi çok iyi rol yapıyor uzun süreli bir dizi olur umarım.Kadir Has Üniversitesi
Yorum
-
Zeynep Çamcı iyi oynuyor diyemem. Sadece kamera önünde rahat. Katıldığı programlara bakarsak dizideki halinden farkı yok. Müge Boz maalesef rol özürlü. İlk bölümlere göre o da daha rahat oynuyor ama hala çok yetersiz.
Suskunlar'a çok bakamadım ama her halinden kaliteli belli. Sleepers güzel filmdi ama bir filmden sezonlar sürecek dizi çıkarmak pek iyi sonuç vermeyecek gibi geliyor bana. İleride bu disiplinden(kaliteli ve sürükleyici) ödün verir hemen yavaşlar dizi.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Aynen.. Ek olarak ne kadar batırsa da KVP..İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBehzat Ç. ve Yalan Dünya..
Yorum
-
Bitmedi yavrum, geri gelecek!İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuck Ara vermedi bitirdiler Canim tutmadi yeterince reyting almadi
L & M, Yalan Dünya,Seksenler ve Kuzey Güney Izledim nadir dizilerden
Kuzey&Güney'i unutmuşum listeye yazmayı.
Yorum
-
Iyide Bana bitti dedilerİlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBitmedi yavrum, geri gelecek!
Kuzey&Güney'i unutmuşum listeye yazmayı.
Nerden biliyorn gelecegini
Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
Yalan Dünyada baslarda asiri derecede abarttiklari gülme efektleri normale döndümü yoksa halen aynen devam ediyomu?Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
kim daha güzel

Yorum