Hiç sorma yav Mesutum bende Leyla ile Mecnun'a millet ne yazmış diye gireyim dedim Hürgün paparazziliğe soyunmuş
okumaz olaydım
okumaz olaydım
Şehrinde Bordo-Mavi ruhunu temsil etmek ve organizasyonlarımıza liderlik etmek için aramıza katıl!
WhatsApp Başvuru: 0850 346 79 90
Geçen bölümden belliydi zaten Kemal'in öldü sandıklarında bile eve gelmedi uyduruk bir bahaneyle. Bu bölümde evi falan topladılar, Kemal'le vedalaşırken izleyiciyle de vedalaştılar. O dakikadan sonra bakmadım valla. İnşallah ben bakmadıktan sonra döneceklerine yönelik bir işaret olmuştur. Ben Yahşi Cazibe'yi yazın köyde izlemeye başlamıştım daha doğrusu Eylül başı gibi
Tekrarlarına bakıyordum. İzleme nedenim de Peker Açıkalındı. İlk 10-15 bölüm benim için diziyi sırtlayan oydu. Burada da yazıyorduk adam şov yapıyor diye. Sonra ne olduysa güzel sahneler yazılmamaya başlandı. Ben de yazmıştım buraya Peker Pekmez'e güzel sahneler yazılmıyor, Peker Açıkalın gibi oyuncuya yazık oluyor gibisinden. Zaten son bölümlere doğru gittikçe az süre verilmeye başlanmıştı. Bizim evdekiler mesela hiç sevmiyormuş Peker Pekmez'i. Sevindiler ayrıldığına. Demek ki hayran olmayanı hiç çekemiyormuş son bölümdeki sahnelerini. Ekşi Sözlükte de sevilmiyordu mesela. İnşallah geri döner valla izlemeyebilirim diziyi 

.

bordomavi.net forumları Larus Web & Web Atölyesi tarafından desteklenmektedir.
Yorum