Star ve Atv'nin sahipleri farklı olunca ister istemez öyle oluyor. Atv mevcut hükümete çok yakın olan bir kanal. Star tam tersi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
Daraltma
X
-
-KVP hangi kanala geçiyorsa o tarafa dönüyor. Dizi mi çekiyorlar , kendi fikirlerini mi empoze ediyorlar anlamış değilim
'Türkiye laik sistemden çıkmalı'
Kurtlar Vadisi Pusu'nun dün gece yayınlanan son bölümünde ilginç diyaloglar yer aldı.
Dizide Polat Alemdar, İhtiyarlar Heyeti Başkanı'na Türkiye'deki askeri eğitim ve terfi sisteminin değişmesini istedi, yeni öneriler getirdi. Dizide Polat Alemdar, İhtiyarlar Heyeti Başkanı ile askerin moral değerlerinin bozuk olduğuna dikkat çekerken Türkiye'deki yeni yapılanmaya dikkat çekti.
Askerin bugüne kadar Cumhurbaşkanı olması mantığıyla yetiştirildiği vurgulanırken, eğitim ve terfi konusunda bundan sonrası için de bir dizi öneride bulunuldu. "Asker iyi bir kurmay olarak yetiştirilmeli, kurmaylık liyakata dayalı olmalı. Sınavları bağımsız kurallarca yapılmalı ki, herkes kendi adamını kurmay hatta general seçmesin." denildi.
Dizide, yargıya yönelik de teklifler yer aldı. Polat Alemdar, "yargıda da bilhassa üst mahkemelere gelme şekli liyakate dayalı olarak bağımsız kurul tarafından sınavla yapılmalı" dedi. Alemdar, Gladio'nun kullanacağı adamları vasata dayalı adamlardan seçtiğini layık olanların seçilmesiyle Gladio'nun önünün kesilebileceğini söyledi.
Dizide ayrıca, Gladio'yu yok etmenin tek yolunun devrim yapmaktan geçtiği anlatılırken bu devrim yapılmadığı takdirde herkesin yok olacağı ve Türkiye'nin Sevr'i bile arar hale geleceği ifade edildi. Polat Alemdar "Madem devrim yapılacak Türkiye'nin Laik sistemden seküler sisteme geçmesi lazım" dedi.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
KV Pusu, Zaza'nın sahneleri ve berbat bar sahnesi olmasa son bölümlere göre gayet iyiydi
En azından geçen bölümkü gibi rezil değildi. Zaza karakteri hakikaten olmuyor yani. Dizinin el freni resmen. Ali Sürmeli'ye hayran olmasam daha farklı şeyler de yazacağım ama yazmıyorum işte
O bar sahnesi neydi öyle ya, hele o müzik o ne öyle? Polat'ın ihtiyarların başkanıyla konuşma sahnesi mekanıyla çekimiyle çok hoşuma gitti.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İzlemen lazımİlk olarak mr.danger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar şu Behzat ç. Nasıl ?
İzlenmeye değer mi ?
Genelde tek dizi izlerim şimdi Kvp gidiyoruz
Eğer iyi derseniz Behzat ç. Ye başlayacağım
Fikir alabilr miyim ?
Maçlardan dolayı izleyemedim 2 haftadır ama kesinlikle tavsiye ederim.. Senaryosu,oyuncuların oyunculukları filan harika
..
Ekibin diyalogları çok güzel.Harun karakterini çok doğal oynuyor.Behzat'ın karizması zaten apayrı bi renk katıyor diziye.Trabzonspor
Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..
Yorum
-
İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoyumsuz bir film Behzat Ç.
Kesinlikle tavsiye edilir
Her karakterin ayrı bir havası var , ve eğlenceli ilerliyor .
İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİzlemen lazım
Maçlardan dolayı izleyemedim 2 haftadır ama kesinlikle tavsiye ederim.. Senaryosu,oyuncuların oyunculukları filan harika
..
Ekibin diyalogları çok güzel.Harun karakterini çok doğal oynuyor.Behzat'ın karizması zaten apayrı bi renk katıyor diziye.
Madem öyle diyorsunuz renkdaşlar , denemeye değer
Zaten başrol oyuncusunu da Yine aynı kanalda izlemiştim.
Dizi hakkında çok samimi yorumlar yapmıştı.
Deneyelim bakalım
Umarım bozmaz kendini ben başlayana kadar
"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
Aynen.Zaza,izzet felan bunlar diziyi acayip bozuyor bana göre.İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKV Pusu, Zaza'nın sahneleri ve berbat bar sahnesi olmasa son bölümlere göre gayet iyiydi
En azından geçen bölümkü gibi rezil değildi. Zaza karakteri hakikaten olmuyor yani. Dizinin el freni resmen. Ali Sürmeli'ye hayran olmasam daha farklı şeyler de yazacağım ama yazmıyorum işte
O bar sahnesi neydi öyle ya, hele o müzik o ne öyle? Polat'ın ihtiyarların başkanıyla konuşma sahnesi mekanıyla çekimiyle çok hoşuma gitti.
Yorum
-
Süper dizi kaçırma çok gerçekçi bildiğin sokak diliyle konuşuluyor.İlk olarak mr.danger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar şu Behzat ç. Nasıl ?
İzlenmeye değer mi ?
Genelde tek dizi izlerim şimdi Kvp gidiyoruz
Eğer iyi derseniz Behzat ç. Ye başlayacağım
Fikir alabilr miyim ?
I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Tataroğlu , Pusat ve tayfası , Savcılar hepsi aynı bara gidiyorlar. Koskoca İstanbul'da başka barmı kalmadı.
Polat'la İ.B konuşmasında İ.B başkanı Polat sandım.
En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 04.03.2011, 20:32.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Yahşi Cazibe'den Pekmez ailesi ayrıldı.
En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 06.03.2011, 10:20.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Hiç sorma ya resmen üzüldüm dün izlerken
Geçen bölümden belliydi zaten Kemal'in öldü sandıklarında bile eve gelmedi uyduruk bir bahaneyle. Bu bölümde evi falan topladılar, Kemal'le vedalaşırken izleyiciyle de vedalaştılar. O dakikadan sonra bakmadım valla. İnşallah ben bakmadıktan sonra döneceklerine yönelik bir işaret olmuştur. Ben Yahşi Cazibe'yi yazın köyde izlemeye başlamıştım daha doğrusu Eylül başı gibi
Tekrarlarına bakıyordum. İzleme nedenim de Peker Açıkalındı. İlk 10-15 bölüm benim için diziyi sırtlayan oydu. Burada da yazıyorduk adam şov yapıyor diye. Sonra ne olduysa güzel sahneler yazılmamaya başlandı. Ben de yazmıştım buraya Peker Pekmez'e güzel sahneler yazılmıyor, Peker Açıkalın gibi oyuncuya yazık oluyor gibisinden. Zaten son bölümlere doğru gittikçe az süre verilmeye başlanmıştı. Bizim evdekiler mesela hiç sevmiyormuş Peker Pekmez'i. Sevindiler ayrıldığına. Demek ki hayran olmayanı hiç çekemiyormuş son bölümdeki sahnelerini. Ekşi Sözlükte de sevilmiyordu mesela. İnşallah geri döner valla izlemeyebilirim diziyi
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum