Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben bu oyunu bozarım....

e diziyide bozmazlarsa..gelmiş geçmiş ve ileride de pek benzeri olmayacak bir diziye benziyor..KV den sonra takip ettiğim ilk dizi komedi filiminde bile bu kadar gülmedim ben ya...çok ince espiriler var anlayana....
    ismail plastik legen bakraç fln satıyor...mecnun annesi palto verip bi iki şey alıyor iki sahne sonra ismailin el arabada plastik ürün kalmamış palto ceket pantolon en son bi kadın bişe koparmaya calsıyo yeter be ablaa iligimi kopardınız yeterrr diyio...anammm ben ömrümde böle gülmemiştim ya süper bi dizi
    volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Söylemesi ayip, Leyla ile Mecnun basliyor

Yorum

• Eyvallah Mehmet hatırlatman iyi oldu Tottenham-Milan işkencesini izlemekten kurtardın beni

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eyvallah Mehmet hatırlatman iyi oldu Tottenham-Milan işkencesini izlemekten kurtardın beni
          Biraz gülelim, futbol futbol nereye kadar

Yorum

• İsmail mükemmel

Yorum

• Dikkat ettiniz mi Ezel'in arkadaslarindan birisinin adi Ali digerinin Cengiz. Ali Cengiz oyunu derler halk arasinda belki de ordan bir esin vardir
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Allah razi olsun yuaa
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Behzat Ç 24. Bölüm Fragmanı

Ercü şekil yapmış Bahar'ı tavlamaya çalışıyor.
                  En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 10.03.2011, 05:11.
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Ismail beni yedi bitirdi

Mecnun'un annesi insAllah ayrilmamisdir diziden cok begeniyorum oyunculugunu.

Dün cok Mecnun'un üstüne gittiler.

Bastaki gibi herkeze ortalama esit rol verirlerse daha güzel olacak gibi

Afganistan'a tir söförlügü mükemmel

Yorum

• Leyla ile Mecnun'u çok beğendim, takip ediyorum ben de.

Mecnun'un babasının olayı bitiriyor beni. Taksiciliği bıraktı minibüsçü oldu, minibüs de gitmiyor onu da ittirdiler. ççç Daha sonra gazeteden iş arıyor düşünüyor bu işe başlasam nasıl olur falan diye tır şöförlüğü görüyor sonra tırı ittirirken hayal ediyor kendini.ççç

İsmail abiyi hiç sormayın zaten. ççç

Yorum

• İlk olarak Ömer TOPAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben bu oyunu bozarım....

e diziyide bozmazlarsa..gelmiş geçmiş ve ileride de pek benzeri olmayacak bir diziye benziyor..KV den sonra takip ettiğim ilk dizi komedi filiminde bile bu kadar gülmedim ben ya...çok ince espiriler var anlayana....
                        ismail plastik legen bakraç fln satıyor...mecnun annesi palto verip bi iki şey alıyor iki sahne sonra ismailin el arabada plastik ürün kalmamış palto ceket pantolon en son bi kadın bişe koparmaya calsıyo yeter be ablaa iligimi kopardınız yeterrr diyio...anammm ben ömrümde böle gülmemiştim ya süper bi dizi
                        dr.house esprisi de güzeldi : )

Mecnun : Yurtdışında bi tane doktor varmış topal bir görse belki tedavi edebilrir belki bi teşhis koyabilir

Bitiyorum bu diziye espiriler hem farklı hem ince hem de bazı şeyleri ti ye almaları süper

Akşam mecnun un sesi de söyledği parçada güzeldi : )

En son apachi61 tarafından düzenlendi; 10.03.2011, 15:34.
                        Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• Ezel tüyo alıntı:
                          dedem hobi olarak ajanslarla dizi setlerine gidiyo pazartesi ezelin setine gitmiş ali ve azadın düğün sahnesi çekilmiş 17 saat çekimler çok güzelmiş fakat kötü olan düğün kenanın adamları tarafından basılıyomuş ve çatışma çıkıyomuş maalesef azdın annesi selma ölüyomuş onun haricinde güzel olanlar özellikle azad ve alinin nikahının kıyıldığı andaki replikler çok güzelmiş birde dayı ve ezel karşılıklı harmandalı oynayacaklarmış
                          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Hürgün heyecanın içine mıçtın

Yorum

• Hürgün benimkine de mıçtın

Ondan bu sayfaya girmek istemiyorum işte,sırf ne yazmış İlker bakayım dedim bakmaz olaydım

Yorum

• Ohooo Hürgün ne ettin sen?? Senin yüzünden dizinin reytingleri düsecek.
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim