Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Behzat amirimin ilk sözü ne olacak acaba

merakla bekliyorum
    "saçma sapan konuşma la" diye bekliyoruz.
    ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• LM dün cok iyidi.. olaylar olaylar... Ismail abiye 1 kez daha hayran kaldim...

"Bu caydanlik gibi olan ne?" ççç

Yorum

• Leyla ile Mecnun güzeldi haftaya daha da güzel olacak gibi. 3-4 sahnede baya bi güldüm ya iyi geldi İsmail abi, Yavuz'a sen yine mi dayak yedin derken ve öncesinde bir mimik yapıyor offf gel de gülme ççç

He bi de Mecnun'un kornea mevzusunda "Harfler tutmuyo" demesi müthişti ççç

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Sandalyeden düştüm

I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sandalyeden düştüm

Pek de Dag gibi degildi ama

Modern Abi yok Modern Talking var hahaha

Simdiden bekleyemez oldum
            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Tuzluk muhabbeti mükemmel olmuş
              9 # Osvaldo'

Yorum

• En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 16.11.2011, 22:29.

Yorum

• Oy nenem eldmm
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• 3 tan dizi izliyorum

kurtlar vadisi pusu

Leyla ile mecnun

Behzat ç.
                    EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Fragmanı izlediğim kötü oldu , kim beklicek şimdi pazartesiyi off...

Mecnun Ç. , Tuzluk Erdal , Süper ya...
                      Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Pis Yedili izlenmeye değer bi dizi.

Yorum

• Kuzey Güney çok yavaş ilerliyor. 10 bölümde anlatılanlar rahatlıkla 5 bölümde anlatılabilirdi. Olaylar daha hızlı gelişmeli, bölüm başladı Kuzey taksiyle Ferhat'ın dediği mekana gidecek. Yarım saat geçti hala taksiyle gidiyor. Eee biraz daha hızlı arkadaş olmuyor ki böyle. Hem ne gereği vardı o kadar uzak mekana çağırmanın. Bari bir bina olsa da gerilim falan olurdu Kuzey oraya girerken. Yaylanın ortasında karşılaş ne gerilim olur ne de başka bir şey. Önceden iyi ama sonradan baymış dizinin üçüncü sezonu falan gibi bir görüntü veriyor Kuzey Güney. Kuzey'in güç elde etmesi lazım acilen, intikam alcam falan diyordu ilk bölüm neyle alacak bu intikamı. Fakir Kuzey'in zengin taklidi yaparak bir yerlere girmesi baydı artık. Hapishane geridönüşleri güzel sadece. Mektup sahnesi çok iyiydi Özellikle Ferhat ve tayfasının makara yapıp gülüşleri falan komikti ama sonra mors oldular

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Kaşif Kozinoğlu'nun ölümüyle ilgili soruşturma haberini duyurmaya çalışan CNN Türk ilginç bir gafa imza attı

Kaşif Kozinoğlu hakkında savcının yeniden sorgulama başlattığı haberini ekrandan son dakika olarak duyuran CNN Türk ekibi fena çuvalladı.

Ekranın alt kısmındaki KJ'ye "Kozinoğlu'nun ölümü" yazmaya çalışan operatör, yanlışlıkla "Kaşifoğlu'nun ölümü" yazdı.

DİZİYLE GERÇEĞİ BİRBİRİNE KARIŞTIRDILAR

CNN Türk'ün "Kaşifoğlu" şeklinde ekrana yazdığı isim bir Kurtlar Vadisi Pusu karakteri. Gerçekte Kaşif Kozinoğlu'nu canlandırdığı iddia edilen Kazım Kaşifoğlu son günlerde medyada en çok tartışılan isimdi. Diziye göre; Kaşifoğlu devlet içinde bir dönemin kara kutusu olarak biliniyor. Yıllarca devlet adına çalışmış, daha sonra ise başıboş kalmış bir karakter.

yazete

Yorum

• benim için varsa yoksa pepee ve keloğlan masalları çizgi dizileri.1 yaşındaki kızımla her akşam kucak kucağa oturup izliyoruz.hem çok eğitici hemde yetişkinlerin anlayacağı türde zeki esprili.
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Vadi yalan söylemez..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim