Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hiç sorma yav Mesutum bende Leyla ile Mecnun'a millet ne yazmış diye gireyim dedim Hürgün paparazziliğe soyunmuş okumaz olaydım

Yorum

• Varlığının tiryakisi ,
      Yokluğunun delisiyim...
      Beni senden mahrum etme,
      Gözlerinin hastasıyım...

Mükemmel bir bölümdü ilk bölümden sonra bir düşüş vardı son bölümde tavan yaptı dizi böyle devam eder inşallah
      Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hiç sorma ya resmen üzüldüm dün izlerken Geçen bölümden belliydi zaten Kemal'in öldü sandıklarında bile eve gelmedi uyduruk bir bahaneyle. Bu bölümde evi falan topladılar, Kemal'le vedalaşırken izleyiciyle de vedalaştılar. O dakikadan sonra bakmadım valla. İnşallah ben bakmadıktan sonra döneceklerine yönelik bir işaret olmuştur. Ben Yahşi Cazibe'yi yazın köyde izlemeye başlamıştım daha doğrusu Eylül başı gibi Tekrarlarına bakıyordum. İzleme nedenim de Peker Açıkalındı. İlk 10-15 bölüm benim için diziyi sırtlayan oydu. Burada da yazıyorduk adam şov yapıyor diye. Sonra ne olduysa güzel sahneler yazılmamaya başlandı. Ben de yazmıştım buraya Peker Pekmez'e güzel sahneler yazılmıyor, Peker Açıkalın gibi oyuncuya yazık oluyor gibisinden. Zaten son bölümlere doğru gittikçe az süre verilmeye başlanmıştı. Bizim evdekiler mesela hiç sevmiyormuş Peker Pekmez'i. Sevindiler ayrıldığına. Demek ki hayran olmayanı hiç çekemiyormuş son bölümdeki sahnelerini. Ekşi Sözlükte de sevilmiyordu mesela. İnşallah geri döner valla izlemeyebilirim diziyi
        Sanki bu üsttekileri kendim yazmış gibi hissetim. Aynı şeyleri düşünüyorum.

Avrupa Yakasından sonra izlediğim tek yerli diziydi. Peker Açıkalın gibi bir oyuncunun ayrılmasından sonra bende izlermiyim bilmiyorum. Dediğin gibi zaten son bölümlere doğru çok sıradanlaştırmışlardı onun rolünü. Ama şurası kesin, dizi benim için asla ilk bölümlerdeki gibi olamaz. Kendime izleyecek yeni bir dizi bile aramayı düşünüyorum.
        33# DRAGO GABRIC
        61# IBRAHIMA YATTARA #11
        13# Steve Nash
        10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sanki bu üsttekileri kendim yazmış gibi hissetim. Aynı şeyleri düşünüyorum.

Avrupa Yakasından sonra izlediğim tek yerli diziydi. Peker Açıkalın gibi bir oyuncunun ayrılmasından sonra bende izlermiyim bilmiyorum. Dediğin gibi zaten son bölümlere doğru çok sıradanlaştırmışlardı onun rolünü. Ama şurası kesin, dizi benim için asla ilk bölümlerdeki gibi olamaz. Kendime izleyecek yeni bir dizi bile aramayı düşünüyorum.
          Aradigin dizi bulundu! 10 sayfadir yazilip ciziliyo burda! Carsamba günleri Leyla ile Mecnun'u kacirma
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aradigin dizi bulundu! 10 sayfadir yazilip ciziliyo burda! Carsamba günleri Leyla ile Mecnun'u kacirma
            Aynen ya çarşamba gelse de yeni bölümü izlesek bir an önce
            Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hürgün heyecanın içine mıçtın
              İlk olarak Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hürgün benimkine de mıçtın

Ondan bu sayfaya girmek istemiyorum işte,sırf ne yazmış İlker bakayım dedim bakmaz olaydım
              Ahaha tüh okumasaydınız abicim tüyo yazmıştım.
              Bilsem yazmazdım valla bundan sonra yazmam.
              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Leyla ile mecnun varsa gerisi teferruattir
                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Leyla ile mecnun varsa gerisi teferruattir
                  Aynen .

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Varlığının tiryakisi ,
                    Yokluğunun delisiyim...
                    Beni senden mahrum etme,
                    Gözlerinin hastasıyım...

Mükemmel bir bölümdü ilk bölümden sonra bir düşüş vardı son bölümde tavan yaptı dizi böyle devam eder inşallah
                    bende tam tersi yükseliysdeyken dün biraz durgun gecti diyorum

Taksiyi gömdüler'ya 4 kisi

Ismail Mecnun Leyla Babasi Aksakalli dede hepsi mükemmel

Kadinlar hakkindaki arastirma cok komikdi

dizi cekiminde baya laf attilar birilerine

ISMAIL yeni fenomen olacak gibi

Yorum

• Suvivor Ünlüler - Ünsüzler basliyormus

Ünlüler bir ada'da. Digerleri bir ada'da.

Müthis isimler var Ünlüler'den.

O bir Efsane!! O bir fenomen!!!!!

NIHAT DOGAN

asena

Pascal Nouma

Ebru Destan

Yorum

• Nouma da parayı futbolculuk dışında herşeyden kazandı...
                        Bi tombala çekti ki hayatı değişti
                        Hamiş

Yorum

• "POLAT ALEMDAR ODUN GİBİ!.." CÜNEYT ARKIN, KURTLAR VADİSİ'NİN POLAT ALEMDAR'INI HEM ELEŞTİRDİ HEM DE TAVSİYELERDE BULUNDU!..
                          Malkoçoğlu, Battal Gazi, Kara Murat gibi canlandırdığı karakterlerle Türk sinemasının bir dönemine damga vuran Cüneyt Arkın, Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ını hem eleştirdi hem de tavsiyelerde bulundu. Arkın, Türk toplumunun sinemada bir kahramana ihtiyacı olduğunu belirterek "Çatık kaşla kahraman olunmaz. Adam 4 yıldır kaşlarını çatarak milyarlar kazandı. Vücudunu odun gibi kullanıyor, tavsiyem bir karate kursuna gitsin" dedi.

"BEN BİR KAHRAMANDIM"
                          Yeşilçam'ın ünlü isimlerinden Cüneyt Arkın, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ı makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, konu bugünkü Türk sinemasına gelince Cüneyt Arkın, sözünü esirgemedi. Türk sinemasına bugüne kadar 187 tane film kazandırdığını anlatan ünlü sanatçı, "Ben bir kahramandım ve insanların gönlünde hâlâ öyleyim" dedi. Günümüzde Türk sinemasının bir kahramanı bulunmadığını anlatan Arkın, Türk toplumunun sinemada bir kahramana ihtiyacı olduğunu, fakat zamane sanatçıları arasında bu özellikleri taşıyan bir karakterin bulunmadığını söyledi.

"VÜCUDUNU ODUN GİBİ KULLANIYOR"
                          Malkoçoğlu'nun hedefinde ise Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz vardı. Malkoçoğlu, Battal Gazi, Kara Murat karakterlerinin insanların hafızasında derin bir yer edindiğini anlatan Cüneyt Arkın, "Polat Alemdar... Adamın kaşları sürekli çatık. Çatık kaşla 4 yıldır milyarlar kazanıyor. Ayrıca vücudunu da odun gibi kullanıyor. Kendisine tavsiyem bir an önce bir karate kursuna yazılsın. Tekvando ya da eskrim de olabilir. O zaman mimiklerine daha iyi hükmedebilir" diye konuştu.

HT Magazin
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Davsandan dayimi olur la!
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Şu dizi artık iyice battı.Polat ihtiyarlık yapıyor,karılar kızlar oynuyor,eskimiş espiriler yapılıyor.Şu eski Kurtlar Vadisinin tekrarları daha heyecanlı yeni bölümlerinden..
                              Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Off of eziyet bu vadi Gladio dönemini mumla arıyorum o dönem bile efsane olucak gözümde nerdeyse en azından olaylar çabuk gelişiyordu her bölüm olay oluyordu ajanlar,ihanet edenler var mı diye düşünüyorduk bu sezon boş bir dizi izliyoruz.
                                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim