İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
Daraltma
X
-
ali talimat verdi,
ezel,sarışın hatun ve pos bıyık kamil öldürülecekti,2 si kurtuldu niyeyse kamil Mayına bastı
da
dizinin başında ramiz dayı-taksici olayı neydi çözemedim,ilerleyen dakkalarda bir yere bağlarlar dedim ama kafam basmadı nereye bağladıklarını
neyse
tefo ve ali adamım benim
süper dizi,izlemeye devam...En son BALKAN 06 tarafından düzenlendi; 29.12.2009, 11:09.YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
-
inşallah kardeş uyuz atvden kurtuldukİlk olarak Bir_Bilen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleES ES geçen cumartesi akşamı ATV'de final yaptı. Ancak dizi bitmedi. Yeni kanalında yayınlarına devam edecekler. Bu kanalın Show tv yada Kanal D olduğu konuşuluyor...
Şuan Eskişehir'de çekime devam ediyorlar...
Yorum
-
Diziyi cok yanli yapmislar. Bir tarafi iyi, bir tarafi kotu gostermisler. Filmin ana konusu guzel bence fakat olaya tarafsiz bakabilmeyi basarabilselerdi bence gercekten cok tutulurdu. Sirf tek yonlu oldugu icin izlemeyi birakan cok kisi var. Ezel, Sakarya Firat, Genis Aile ve Kollama bence izlenmeye deger diziler.İlk olarak Saleeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Kalp Seni Unutur mu ? Harbi kaliteli dizidir.
Yorum
-
bence hepsi süperdi yineİlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün akşam Geniş Aile'de Ulvi ile Mürsel'in motosikletli sahnesi süperdi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum