Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Star'dan ayrıldığını açıklayan ekranların 8 yıllık fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, büyük bir aksilik olmazsa gelecek sene ATV'de ekrana gelecek.

]Habershow'a ulaşan özel bilgiye göre Pana Film yetkilileri, ATV yöneticileri bugün el sıkıştı ve büyük ölçüde anlaştı.
    Taraflar arasında sadece küçük pürüzlerin kaldığı söylense de Kurtlar Vadisi'nin gelecek sene ATV'de ekrana geleceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Kurtlar Vadisi Show TV, Kanal D ve Star'dan sonra dördüncü kez kanal değiştirmiş oldu.
    habershow.com
    En son ilhan tarafından düzenlendi; 07.07.2010, 19:34.
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• vay abdülüme bak
      Sadece Trabzonspor !

Yorum

• Hafta içi gece Doludizgin Yılları izleyen var mı ?
        Acayip sardı beni yav

Yorum

• Kurtlar Vadisi Pusu, yeni sezonda kendi gününde ve kendi saatinde ATV ekranlarında olacak!

Haziran ayında muhteşem bir finalle sezon tatiline giren Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni sezonda yayınlanacağı kanal belli oldu. Kurtlar Vadisi Pusu, önümüzdeki sezonda kendi gününde kendi saatinde ATV ekranlarında sevenleriyle bulaşacak…

Kurtlar Vadisi Pusu’yla ilgili tüm haberleri, gerçek bilgi ve gelişmeleri resmi internet sitemiz www.kurtlarvadisi.com ’dan takip edebilirsiniz.

Pana Film

Yorum

• dolaşmadığı kanal kalmadı nerdeyse

Yorum

• ATV hiç olmamış.

Star ve Show benziyordu birbirine ama ATV çok uyuz bir kanal..

Görüntü-Ses vs. kalitesi çok kötü ATV'nin.

Yorum

• Atv artık reyting kralı olur Ezel-KVP yalnız eskisi gibi çok reklam girmez inşallah bu sorun çözülür ya çok reklam giriyodu Star...
                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• ATV STAR'dan kat kat iyidir. En azından zırt pırt maç verip dizi kalkmaz. Her hafta izleriz dizimizi

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ATV hiç olmamış.

Star ve Show benziyordu birbirine ama ATV çok uyuz bir kanal..

Görüntü-Ses vs. kalitesi çok kötü ATV'nin.
                    Hangi kanalımızın ses ve görüntü kalitesi iyi ki abicim? Artık evlere 16:9 formatında lcd ve plazma hatta led tvler giriyor, insanlar 2-3 bin TL vererek televizyon alıyor ama yayınlar hala 4:3 formatında olduğu için insanlar ekranda şişko şişko gözüküyor, çamur gibi görüntüler de cabası.

Yorum

• İlk olarak Aydın Karaağaç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hangi kanalımızın ses ve görüntü kalitesi iyi ki abicim? Artık evlere 16:9 formatında lcd ve plazma hatta led tvler giriyor, insanlar 2-3 bin TL vererek televizyon alıyor ama yayınlar hala 4:3 formatında olduğu için insanlar ekranda şişko şişko gözüküyor, çamur gibi görüntüler de cabası.
                      Aydın abi ben onu kastetmedim ama neyi kastettiğimi açıklayamıyorum bir türlü.

Tarif edilemez bir şey adeta.

Yorum

• Aşk-ı Memnu da bitti ne izlicez arkadaş.
                        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Show olsa iyiydi ama Atv'de Star'dan kat kat iyidir yinede. En azından durmadan ara vermezler maç sorunuda yok reklamlarda Star'da ki kadar çok değil. Görüntü kalitesi Show , Kanal D kadar iyi olmasa da yapacak birşey yok.

Yorum

• ATV'de Yahşi Cazibe 1. bölüm vardı bugün. Peker Açıkalın , Hakan Yılmaz başrolde. Ben beğendim güzel dizi.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ATV'de Yahşi Cazibe 1. bölüm vardı bugün. Peker Açıkalın , Hakan Yılmaz başrolde. Ben beğendim güzel dizi.
                              benimde hosuma gitti

Yorum

• Şukufe’nin yerini kim alacak

Geniş Aile dizisinin sevilen karakteri Şukufe’nin yerini alacak oyuncu belli oldu.

Reyting rekortmeni dizisinin yeni kadın başrolünü Rojda Demirer canlandıracak.

“Melekler Korusun” dizisinin çekimlerini geçen hafta tamamlayan Demirer, “Geniş Aile”nin yeni bölümlerinde Zuhal Topal'ın oynadığı Şükufe'yi değil, bambaşka bir genç kızı oynayacak.

Ufuk Özkan ve Fırat Tanış'ın aynı kız için savaştığı dizide Demirer, mahallenin yaşam tarzına son derece zıt olan bir karakterle ekibe katılacak. Dizinin iki başrol erkeğinin canlandırdığı Cevahir'le, Koyu Bilal de bu kez bu güzel ve modern kızın peşine düşecek.
                                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim