Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ezel'in bugün ki bölümü çok fenaydı çok
    aynen aynen

Yorum

• bugün dizilerde kaçtı...

Yorum

• Ezel'i izleyemedim bugün, yarın da sabahtan akşama kadar dersim var. Yarın akşam bir boşluk yaratabilirsem iyi olur, olmadı çarşamba günü izlerim artık... Pazartesi'ye maç koyulması kötü oldu, haftaya da Fb-Bursa maçı ile yeni bölümü varsa Ezel'in çakışıyor...

Yorum

• ezel süperdi yine ramiz dayı ya harika tek kelimeyle

Yorum

• Kvp gerçek hayatta ki olayları anltıyor...
            Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• canım ailem bugündü galiba çok sevdiğim bir dizi ...
              Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• ezelin tekrarını ne zaman gösteriyor ?
                p.tesi maç olunca...
                Her aşık olan Trabzonsporlu değildir ama her 'Trabzonsporlu' deli gibi aşıktır !
                ENGİN BAYTAR

Yorum

• kvp bu hafta yok lille fenerin maçı var
                  Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kvp bu hafta yok lille fenerin maçı var
                    boşver olmasın ya , kanal 7 de rast gelince ilk kurtlar vadisine , pusudan nefret ediyorum ...

efsaneydi kurtlar vadisi ne hale geldi şimdi...
                    Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Yorum

• Uçakla yolculuk yaparken 61 plaka arayan Ulvi
                      Bu arada geçen gün bir yazı gördüm, Behlül Ezel, Ezel Behlül olsaydı diye remen Behlül Ezel olsaydı da şu yazıyordu. "Kendisine karşı boş olmayan Baharı'da boş bırakmaz değerlendirirdi." yazıyordu Nasıl bir dizilerimiz var.
                      Face'de de grup açmışlar, Kavak Yellerindeki Aslı Bihteri solladı diye
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak elif dikmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ezelin tekrarını ne zaman gösteriyor ?
                        p.tesi maç olunca...
                        internetten izle kota sorunun yoksa. tekrarı yok galiba ama bilmiyorum yayın akışlarına bak istersen.
                        Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          boşver olmasın ya , kanal 7 de rast gelince ilk kurtlar vadisine , pusudan nefret ediyorum ...

efsaneydi kurtlar vadisi ne hale geldi şimdi...
                          Öyle deme Vallla ben şimdiye kadar hiç bölüm kaçırmadım .Ayrıca içinde gerçek olaylarda var hoşuma gidiyor.
                          Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Öyle deme Vallla ben şimdiye kadar hiç bölüm kaçırmadım .Ayrıca içinde gerçek olaylarda var hoşuma gidiyor.
                            öyle ama ; güllünün dediği gibi bi 4 lü var. hiç birşey olmuyo adamlar hitman sanki

Yorum

• onu bunu bırakında yemekteyizde ki trabzonluyu izlediniz mi adam tam bir komedi.
                              lafını aynen aktarıyorum:erkekler size sesleniyorum boş zamanlarınızı kahvede harcayacamayın eve gelin KARİLARINIZLA yemek yapın.
                              bu bölümde gözlük takıyordu kız sordu ona gökhan bey niye gözlük takıyorsunuz yoksa eşiniz mutfağı çok dağıttığınız için gözünüzü mü morarttı.bizimki yokbenim eşim çok çağdaştır dayak atmaz direk DEĞENEK ile girişir
                              gül gül öldük ya.....
                              .....................................

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                öyle ama ; güllünün dediği gibi bi 4 lü var. hiç birşey olmuyo adamlar hitman sanki
                                Orası öyle Kale gibi yeri tek başına girip adamın yatağına girmesi büyük saçmalık.
                                Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim