Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    benim annem bir melek iyice trabzonspor reklamı yapmya başladı...
    kahveciyi kastediyorsun sanırım. Hemen hemen bütün bölümlerini izledim, o adam bütün bölümlerde, ya polarlıdır ya formalı. Son bölüme özellliği kahvecinin biraz daha öne çıkması
    [ille d' 7]

Yorum

• ali talimat verdi,
      ezel,sarışın hatun ve pos bıyık kamil öldürülecekti,2 si kurtuldu niyeyse kamil Mayına bastı da
      dizinin başında ramiz dayı-taksici olayı neydi çözemedim,ilerleyen dakkalarda bir yere bağlarlar dedim ama kafam basmadı nereye bağladıklarını
      neyse
      tefo ve ali adamım benim
      süper dizi,izlemeye devam...
      En son BALKAN 06 tarafından düzenlendi; 29.12.2009, 11:09.
      YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Bugün Geniş aile var. Özellikle Cevahir'in replikleri süper oluyor.

andropoz olucam diye yanlışlıkla menapoz olan ulvi, papaza subhaneke okuyup afaroz olan ulvi )))
        otobüste yer kollayan ulvi )
        otobüste koltuğu boş sanıp çocugun üstüne oturan ulvi )

Yorum

• Dizi çok güzel ilerliyor dünkü bölümü heyecanla izledim fakat şu dayının taksi şöförüne söylediklerinden hiç bir şey anlamadım.

Yorum

• ES ES geçen cumartesi akşamı ATV'de final yaptı. Ancak dizi bitmedi. Yeni kanalında yayınlarına devam edecekler. Bu kanalın Show tv yada Kanal D olduğu konuşuluyor...

Şuan Eskişehir'de çekime devam ediyorlar...

Yorum

• Bu Kalp Seni Unutur mu ? Harbi kaliteli dizidir.

Yorum

• İlk olarak Bir_Bilen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ES ES geçen cumartesi akşamı ATV'de final yaptı. Ancak dizi bitmedi. Yeni kanalında yayınlarına devam edecekler. Bu kanalın Show tv yada Kanal D olduğu konuşuluyor...

Şuan Eskişehir'de çekime devam ediyorlar...
                inşallah kardeş uyuz atvden kurtulduk

Yorum

• ramiz dayının geçmiş hesapları ilerki bölümde çıkar ortaya ezele o kadar para verdi lotodan çıkmamıştır herhallede 3 oğulunun ölmesi filan

Yorum

• İlk olarak Saleeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu Kalp Seni Unutur mu ? Harbi kaliteli dizidir.
                    Diziyi cok yanli yapmislar. Bir tarafi iyi, bir tarafi kotu gostermisler. Filmin ana konusu guzel bence fakat olaya tarafsiz bakabilmeyi basarabilselerdi bence gercekten cok tutulurdu. Sirf tek yonlu oldugu icin izlemeyi birakan cok kisi var. Ezel, Sakarya Firat, Genis Aile ve Kollama bence izlenmeye deger diziler.

Yorum

• Dün akşam Geniş Aile'de Ulvi ile Mürsel'in motosikletli sahnesi süperdi.
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dün akşam Geniş Aile'de Ulvi ile Mürsel'in motosikletli sahnesi süperdi.
                        bence hepsi süperdi yine

Yorum

• ES ES dizisi Show TV ile anlaşmış. Bundan sonra yayın hayatına buradan devam edecekler...

Bilginize...

Yorum

• Trt 1 de Sakarya Fırat başladı izlemeye değer..
                            Fırtına İhtilal Efsane

Yorum

• gerçekten güzel dizi..

Yorum

• Makberi tek geçerim bu akşam süper bi dizi yapmış pana film ayrıca Seda Bakan diyorum ve susuyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim