Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu Kalp Seni Unuturmu? çok iyi gidiyor.
    Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      vadi geçen hafta yoktu bu hafta varmı?...
      yokmuş...star tv yayın akışında yok tekrarı varmış
      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Senaryo, oyunculuk, çekim kalitesi ve flashbacklerle Türk dizi tarihinin belki de en kaliteli yapımıdır Ezel..
        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Senaryo, oyunculuk, çekim kalitesi ve flashbacklerle Türk dizi tarihinin belki de en kaliteli yapımıdır Ezel..
          Ben en iyi dizi Kurtlar Vadisi diye biliyorum. Şu ezeli hiç izlemedim. Çokda merak ediyorum aslında. Kenan İmirzalıoğlu'nu çok severim. Deliyürek dizisinde efsane olmuştu. Başından izleyemediğim için şimdi anlamam diye düşünerek izleyemiyorum. Keşke en başından beri izleseydim. Hem Deliyüreği hemde Acı Hayatı sürekli izlemiştim. Bu dizininde ilk bölümüne baktım ama sıkılmıştım. birazda aşk dizisi gibi geldiydi bana. aksiyon yok sanmıştım..

Yorum

• İlk olarak Atılay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Makberi tek geçerim bu akşam süper bi dizi yapmış pana film ayrıca Seda Bakan diyorum ve susuyorum

Birazdan başlayacak Makber şiddetle tekrar tavsiye ediyorum.

Yorum

• 21:00'de Kanal 7 de Kurtlar Vadisi eski bölümü var. Her Salı ve Çarşamba izliyorum eski bölümleri. Şuan Pala'lı bölümlerde

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ezel'in gidişini iyi görmüyorum Çok sonra olması gereken şeyler şimdi oluyor. Ezel, Eyşan'a aşkını ilan etti. Bir dur be, bir dur. Eyşan da mübarek hemen sırılsıklam aşık olmuş. Bu elleri tanıyorum diyor Karşılaştırmak istemiyorum ama kendimi ifade etmek için Kurtlar Vadisi'ni örnek verecem. Polat'ın Elifle ilişkisini, o sağlam senaryoya bakın... Bir de Ezel'de Ezel ile Eyşan'ın ilişkisine. Ezel intikam için acele ediyor anladık da olmuyor böyle. Zaten daha başında annesine Ömer olduğunu söyleyip dizinin sihirini bozdu(başka ifade bulamadım ne sihiri la ). Annesi dilsiz olsa neyse. Kadının ağzı dili var. Söyleyemez sanki istediğine. Dayı'nın karizmatik sesi ve muhteşem kültürü olmasa izlenilecek dizi değil diyemem ama sanılandan kötü bir dizi. Şunu da merak ediyorum, çok popüler olması nedeniyle mi bu kadar hızlı gelişiyor olaylar acaba? Senaristler 2 sezonluk senaryonun hazır olduğunu söylüyor. Gelecek sezon ne olcak merak ediyorum. Böyle giderse Ezel vs Eyşan-Bahar olur bu dizi.

Ve o son reklamda adamı enayi yerine koyuyolar ya neyse bir şey yazmayayım şimdi burda
                Abi bırakta nefret etsin Allah aşkına bırakın da nefret etsin Eyşan'dan da Ali'den de...

Son reklam hakkaten dalga geçtiler.

Yorum

• Ilhan, Cem Yilmaz cuvala girip film yapsa izlerim gibi bisey soylemisti, ben de aynisini Kenan Imirzalioglu icin soyluyorum. Hic bisey yapmasin ciksin tv'ye beklesin dursun ben Kenan'i izlerim.

Yorum

• Kurtlar Vadisi bu hafta da olmazsa açlık grevini girecem Bu arada Gökhan Kırdar ne müzik yapıyor şu diziye ya, herkesten çok hakkı var dizide valla. Aha da Gladio filmi için yaptığı eser:

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Yarın akşamki Geniş Aile yine müthiş bir bölüme benziyor. Dizide ki repliklere hastayım

Kadın : Ben bu renk iplik istiyorum (Cevahir'e)

Cevahir : Ne renk bu yav gadasını aldığım. Bordo mu paris sen jermen mi

Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.

Yorum

• Ezel'ciler nerede?

* * *

Cevahir'in Ulvi ile olan muhabbetleri öldürüyor beni.

- Google'de ben yazıp kendini arıyan Ulvi!
                        - Fenerbahçe'ye takım zanneden Ulvi!
                        - Arka serbest mi dediğimde arkaya bakmadan serbest diyen Ulvi!

ççç ççç ççç
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Bu bölüm gerçekten güzeldi. Son reklamda sonra aynısını gösterip bitircekler bakmayın

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İnanamıyorum ilhan yoksa Geniş Aile mi izliyorsun : )

Yorum

• İzliyorum gülüyorum.
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Oh be Oktay gözlerini açtı..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim