Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    http://www.hurhaber.com/haber/Iki-oy...e-girdi/437444

Bu haberden bahsediyorsan sorun yok. Diziyi etkilemez
    Evet haberin aslına az önce ulaştım, mutlu oldum Ertan Sabanın öküzlüğüymüş. İsmail abi, Mecnun ve Erdal Bakkala dokunmasınlar da isteyen istediğini kessin

Yorum

• Komik bir bölümdü, ama o kadar abartilacak kadar degil

LM standartlari daha yüksek

Para dagittiklari sahne iyidi..

"Don üzerine don giyince süper kahraman, böyle giyinince olmuyor"

ççç

Anaanne sahnesi iyidi

Kamil artik baymaya basladi..

Yeni Leyla hic komik gelmiyordu bana, ama git gide isiniyorum.. Hele yeni dans hocasi ilen asklari beni bittirdi..

Telefon konusmasi beni yerlere yikti "Nasil sesimi duymuyorsun?" "Ceken bir yere mi gidim?" ççç

Yorum

• Erdal Bakkal dans hocasina: "Sen Leyla misin! Leyla'nni da agzi var dili var.. kendi anlatabilir..

Lelya.."...."

Erdal Bakkal: Tamam Leyla kizim, zaten dans hocanda acikladi durumu"

ççç

Yorum

• İ"ç"mail abi candır ya Bir de Sedef...Sedef iyidir iyi

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İ"ç"mail abi candır ya Bir de Sedef...Sedef iyidir iyi
            O I"c"mail abi ile alakali bir espiri varmi ben tam anlamadimda ?

Dipnot: Mecnun Sedef'i secmesi lazim Sirin hic iyi degil.Haa secmezse ben burda hazirim yani
            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O I"c"mail abi ile alakali bir espiri varmi ben tam anlamadimda ?

Dipnot: Mecnun Sedef'i secmesi lazim Sirin hic iyi degil.Haa secmezse ben burda hazirim yani
              İsmail abiye bayıltmak için eter koklattılar, ayıldığında şuursuzca içmail abi diyip duruyordu kendi şivesiyle.

Şirin yaramaz ya...Sanırım bu sefer aşkından mecnun olacak olan Sedef

Yorum

• İsmail abi tam bomba

keşke dizi eski ekiple devam etseydi.
                diğerlerinden farklı...öteki...
                Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• i'ç'mayil abi derken kayışı iyice koparıp its my life dedi...çok iyiydi bu ya
                  10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Kamil'i yakarken arkadan koparak geldi i-ç-mail abi süperdi
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                    BordoMavi.Net
                    burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Leyla diziden ayrıldıktan sonra dizi eski güzelliğine döndü...

Yorum

• Erdal bakkal ve çırakları

Yorum

• La olum bu ne hiz?? Gecen bölümün espirilerine daha gülemedim adamlar yeni Fragman cikarmislar...
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Mecnun'un, Erdal Bakkal'ın kaçırıldığını öğrendiği anda verdiği tepkiler süperdi Keyifli bir bölümdü, yer yer de iyi güldüm şimdi tam hatırlayamadım ama hatırlarsam yazacam o sahneleri Kamil'in adıyla yapılan espriler hiç yakışmıyor yalnız. Bir de bu bölüme o son hiç yakışmadı. Daha vurucu daha etkili bir son olması lazımdı bence. Heh, bir de geçen bölüm Erdal Bakkal'ın, telefonda konuşan Mecnun'a selam söyle deme çabaları süperdi onu unutmuştum Böyle hayatın içinden detaylarla fena dalga geçiyorlar, Mecnun "Ya telefon olmayınca kendimi çıplak hissediyorum" dedi geçen bölüm. Bunu eminim ki arkadaşlarınızdan çok kere duymuşsunuzdur, ben duydum mesela, çok hoşuma gitti bu yüzden.

-Gerçek kesit sahnelerinde Yavuz LCD ile göründü yaa ççç
                            En son Erbay tarafından düzenlendi; 23.11.2011, 01:25.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bu arada Mahsun Kirmizigül.. Allah belani versin...

Yorum

• Birde erdal bakkal ın karısı ile onun yanındaki kıza fena halde uyuz oldum. sokakta görsem resmen cinayet sebebi olur
                                diğerlerinden farklı...öteki...
                                Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                                2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim