Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tüm sevenlere, sevipte sevilmeyenlere ve Aska inananlara gelsin bu Sarki ozaman...

“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Askin Tadi cogu Zaman Aci...
      Ama yinede Yalnizligin Ilaci...
      “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2.5 yıl ... Ben ileride noktasını atarak yazacağım bu rakamları. İnşallah BMN hâla ayakta olur da alıntılarım bu mesajı

Hayırlı olsun. Gönül eğlendirmeyin,evlenin : ))
        evet, sagi solu birakin, kariyer felan da yapmayin, hemen evlenin, gerisi bos
        https://twitter.com/Alika87

Yorum

2.5 yıl ... Ben ileride noktasını atarak yazacağım bu rakamları. İnşallah BMN hâla ayakta olur da alıntılarım bu mesajı

Hayırlı olsun. Gönül eğlendirmeyin,evlenin : ))
          Gönül eğlendirecek çok kız oldu da 6 günden çok uğraştığım olmadı bu kez bir farklı oldu hissettiklerimde farklıydı 7. Günü gördüğüm gün zaten kabul edene kadar bırakmıcam demiştim bu işin peşini burda anlattım çok kez hatunları yola getirmenin taktiklerini ve 2.5 yıl sonra epey bir emekten sonra artık niyetimin ciddi olduğuna tamamen inandı. Beyler unutmayın imkansız diye bir şey yok sadece gerçekten istemekle alakalı. Ben defalarca anlattım burda bu kız bana ilk teklif ettiğimde 2.5 sene önce hiçbirşey hissetmiyorum demişti bugün sana aşığım dediği noktaya geldi.Bu 2.5 yılı hayatımdan bir kayıp görmüyorum ben sonuçta istediğimi yaşamak için feda etmiş oldum. Sevdiğiniz insanı bırakmayın çok emek ve bir kaç erkeksi taktikle olmayacak birşey yok benim kız kayaydı zor oldu çok yordu ama çok mutluyum sonuçta . Allah herkesi sevdiğine bağışlasın.
          İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Maşallah :O Hayırlı olsun ne diyelim
          Sağolasın biladerim. Çok uğraştım ama yaptım oldu.
          En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 13.03.2013, 22:30.
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar.
            Paylaşımda bulunan arkadaşların yaşlarına dikkat ettim de ,umarım bahsettiğiniz duygu yoğunluğunu bu denli istikrarlı bir şekilde sürdürürsünüz.
            Gönül ilişkilerinde en büyük sıkıntıyı zaten sevdiğinizle yaşamazsınız.Ne zaman aileler araya girer,o zaman gerçekler su yüzüne çıkar.İşte o zaman yaşanacak olaylara karşı da bu kararlı ve sağlam tutumu göstermek gerekiyor.
            İlişkiyi yaşayacak 2 kişi var gibi duruyor ama iş ciddi bir boyuta gelince karşılıklı olarak ailelerin tavrı da çok çeşitli sorunlara sebebiyet verebiliyor.
            İnsanlar tuhaf,yaşanılanların ne kadar değerli olduğu,aileler işin içine girince daha iyi anlaşılıyor....
            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Ne mutlu sana Sefa. Aynı şeyleri yaşamış birisi olarak diyorum bunu.

Umarım sadece Dünya'da değil, sonsuz cennet hayatında da aynı sevgiyi hissedecek şekilde bir beraberliğiniz olur Sonsuzluk diliyorum ikinize de Allah'tan
              En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 13.03.2013, 23:09.

Yorum

• 3. sayfaya kadar düşmüş aşk.

O bana hiç gülmedi, ama ben onu ayağa kaldırmaya geldim bakın gecenin bu saatinde.

Aşksız yaşanmaz bu hayat.

İşidin ey yârenler
                Kıymetli nesnedir aşk
                Değmelere bitinmez
                Hürmetli nesnedir aşk

Dağa düşer kül eyler
                Gönüllere yol eyler
                Sultanları kul eyler
                Hikmetli nesnedir aşk

Kime kim vurdu ok
                Gussa ile kaygu yok
                Feryad ile âhı çok
                Firkatli nesnedir aşk

Denizleri kaynatır
                Mevce gelir oynatır
                Kayaları söyletir
                Kuvvetli nesnedir aşk

Miskin Yunus neylesin
                Derdin kime söylesin
                Varsın dostu toylasın
                Lezzetli nesnedir aşk

Yunus Emre

Yorum

• Madem öyle sevdiğim bir yazardan iki söz yazayım. İlkinde sitem var biraz. Geç kalmış veya geç kalacak sevmelere kızıyor,ölümün yaklaştığını belirtiyor.İkincisinde ise artık kenara çekildiğini belirtiyor.El sallamıyorum diyor ama "o" gelse yine eski heyecanına kavuşacak,bu sözlerini unutacak.

"Vakti öldürmeyi bırak, vakti oldurmaya bak... Geçip giden sensin zaman değil... Aşka tutun zamanı geride bırak... Sen olmalısın ol demde, ol demden ırak.." (s.g.)

"Durgun sulara demirlemişim aşkı.Sakin koyların sığıntısıyım artık.Ne uzaktan geçen gemilere el sallıyorum ne de kendimi farkettirmek kaygısındayım... Hayata tebessümle bakabildiğim an benimdir... Yaşadıkça kendimi yeniden tanıyorum..." (s.g.)
                  En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 09.04.2013, 02:58.

Yorum

• aşık olunacak kız varmı bakıyorum ama etrafıma çevreme hayır ...herşey parada bitiyor paran varsa herkes kulun paran yoksa game over ..aşk denen bişey yoktur parayla saadet vardır ..bir kıza faceden bir mesaj atarsın onun sana mesaj yazması imkansızdır fakat başbakana ulaşman daha rahattır .
                    En son jojuk tarafından düzenlendi; 09.04.2013, 03:40.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• Aşk diye birşey yoktur. One night stand vardır, One pound fish vardır, Once upon a time vardır
                      9 # Osvaldo'

Yorum

Hahahaha

Ahahahhahahahahha Sabah sabah

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          evet, sagi solu birakin, kariyer felan da yapmayin, hemen evlenin, gerisi bos
                          Senin düğündeki olay ne oldu

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            aşık olunacak kız varmı bakıyorum ama etrafıma çevreme hayır ...herşey parada bitiyor paran varsa herkes kulun paran yoksa game over ..aşk denen bişey yoktur parayla saadet vardır ..bir kıza faceden bir mesaj atarsın onun sana mesaj yazması imkansızdır fakat başbakana ulaşman daha rahattır .
                            Oyunu bilen adamın paraya ihtiyacı yoktur
                            Olan parası ile çevresini güzelleştirir.
                            Bir kızla buz pateni yapmak,go-karta gitmek vb çokta para isteyen şeyler değildir.
                            Bir kızla her buluşmada bir yere gidip oturmayın,ilk buluşma sohbet ise ikincisi sohbet olmasın eğlence olsun ama asla sinema olmasın.
                            Herşey para demek değildir
                            İstediğin kadar paran olsun altında S2000 olsun kadın becerin yoksa hep sınıfta kalırsın
                            https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                            Beşirli/TRABZON

Yorum

• Öyle çok ilişki uzmanı değilim ama aşk, ilişki, birliktelik bunların hepsi belli bir ekonomik düzey gerektiriyor.
                              Eskidenmiş o zengin kız, fakir oğlan edebiyatları.

Ve artık davul dengi dengine bile değil. Çevremdeki lise mezunu kızlar bile paralı koca istiyorlar.
                              Allah sonumuzu hayır etsin.
                              Fanki tonki zonki...

Yorum

• Aşk değil ACI

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X