Tüm sevenlere, sevipte sevilmeyenlere ve Aska inananlara gelsin bu Sarki ozaman...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2.5 yıl ... Ben ileride noktasını atarak yazacağım bu rakamları. İnşallah BMN hâla ayakta olur da alıntılarım bu mesajı
Hayırlı olsun. Gönül eğlendirmeyin,evlenin : ))
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2.5 yıl ... Ben ileride noktasını atarak yazacağım bu rakamları. İnşallah BMN hâla ayakta olur da alıntılarım bu mesajı
Hayırlı olsun. Gönül eğlendirmeyin,evlenin : ))İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaşallah :O Hayırlı olsun ne diyelimEn son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 13.03.2013, 22:30.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
- Alıntı
Yorum
-
Allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar.
Paylaşımda bulunan arkadaşların yaşlarına dikkat ettim de ,umarım bahsettiğiniz duygu yoğunluğunu bu denli istikrarlı bir şekilde sürdürürsünüz.
Gönül ilişkilerinde en büyük sıkıntıyı zaten sevdiğinizle yaşamazsınız.Ne zaman aileler araya girer,o zaman gerçekler su yüzüne çıkar.İşte o zaman yaşanacak olaylara karşı da bu kararlı ve sağlam tutumu göstermek gerekiyor.
İlişkiyi yaşayacak 2 kişi var gibi duruyor ama iş ciddi bir boyuta gelince karşılıklı olarak ailelerin tavrı da çok çeşitli sorunlara sebebiyet verebiliyor.
İnsanlar tuhaf,yaşanılanların ne kadar değerli olduğu,aileler işin içine girince daha iyi anlaşılıyor....Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
- Alıntı
Yorum
-
Ne mutlu sana Sefa. Aynı şeyleri yaşamış birisi olarak diyorum bunu.
Umarım sadece Dünya'da değil, sonsuz cennet hayatında da aynı sevgiyi hissedecek şekilde bir beraberliğiniz olurSonsuzluk diliyorum ikinize de Allah'tan
En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 13.03.2013, 23:09.
- Alıntı
Yorum
-
3. sayfaya kadar düşmüş aşk.
O bana hiç gülmedi, ama ben onu ayağa kaldırmaya geldim bakın gecenin bu saatinde.
Aşksız yaşanmaz bu hayat.
İşidin ey yârenler
Kıymetli nesnedir aşk
Değmelere bitinmez
Hürmetli nesnedir aşk
Dağa düşer kül eyler
Gönüllere yol eyler
Sultanları kul eyler
Hikmetli nesnedir aşk
Kime kim vurdu ok
Gussa ile kaygu yok
Feryad ile âhı çok
Firkatli nesnedir aşk
Denizleri kaynatır
Mevce gelir oynatır
Kayaları söyletir
Kuvvetli nesnedir aşk
Miskin Yunus neylesin
Derdin kime söylesin
Varsın dostu toylasın
Lezzetli nesnedir aşk
Yunus Emre
- Alıntı
Yorum
-
Madem öyle sevdiğim bir yazardan iki söz yazayım. İlkinde sitem var biraz. Geç kalmış veya geç kalacak sevmelere kızıyor,ölümün yaklaştığını belirtiyor.İkincisinde ise artık kenara çekildiğini belirtiyor.El sallamıyorum diyor ama "o" gelse yine eski heyecanına kavuşacak,bu sözlerini unutacak.
"Vakti öldürmeyi bırak, vakti oldurmaya bak... Geçip giden sensin zaman değil... Aşka tutun zamanı geride bırak... Sen olmalısın ol demde, ol demden ırak.." (s.g.)
"Durgun sulara demirlemişim aşkı.Sakin koyların sığıntısıyım artık.Ne uzaktan geçen gemilere el sallıyorum ne de kendimi farkettirmek kaygısındayım... Hayata tebessümle bakabildiğim an benimdir... Yaşadıkça kendimi yeniden tanıyorum..." (s.g.)En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 09.04.2013, 02:58.
- Alıntı
Yorum
-
aşık olunacak kız varmı bakıyorum ama etrafıma çevreme hayır ...herşey parada bitiyor paran varsa herkes kulun paran yoksa game over ..aşk denen bişey yoktur parayla saadet vardır ..bir kıza faceden bir mesaj atarsın onun sana mesaj yazması imkansızdır fakat başbakana ulaşman daha rahattır .En son jojuk tarafından düzenlendi; 09.04.2013, 03:40.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHahahaha
Sabah sabah
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet, sagi solu birakin, kariyer felan da yapmayin, hemen evlenin, gerisi bos
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaşık olunacak kız varmı bakıyorum ama etrafıma çevreme hayır ...herşey parada bitiyor paran varsa herkes kulun paran yoksa game over ..aşk denen bişey yoktur parayla saadet vardır ..bir kıza faceden bir mesaj atarsın onun sana mesaj yazması imkansızdır fakat başbakana ulaşman daha rahattır .
Olan parası ile çevresini güzelleştirir.
Bir kızla buz pateni yapmak,go-karta gitmek vb çokta para isteyen şeyler değildir.
Bir kızla her buluşmada bir yere gidip oturmayın,ilk buluşma sohbet ise ikincisi sohbet olmasın eğlence olsun ama asla sinema olmasın.
Herşey para demek değildir
İstediğin kadar paran olsun altında S2000 olsun kadın becerin yoksa hep sınıfta kalırsın
- Alıntı
Yorum
-
Öyle çok ilişki uzmanı değilim ama aşk, ilişki, birliktelik bunların hepsi belli bir ekonomik düzey gerektiriyor.
Eskidenmiş o zengin kız, fakir oğlan edebiyatları.
Ve artık davul dengi dengine bile değil. Çevremdeki lise mezunu kızlar bile paralı koca istiyorlar.
Allah sonumuzu hayır etsin.Fanki tonki zonki...
- Alıntı
Yorum
Yorum