Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
-
Ulan arkadaş nasıl bişeydir bu1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
- Alıntı
Yorum
-
Tanıdığım bir abimle sohbet ederken belkide bizim yaş grubundaki insanların kafasında toplayamadığı aşk,sevgi kavramlarını güzelce açıkladı bana. İzniyle paylaşıyorum. Şöyle diyor :
"Günümüzde kavramlar o kadar iç içe geçmiş ki aşkta bu kavramların arasında değerini yitirmiş.Beğenmek dolaylı yoldan sahip olma duygusunu da getirir.O senin olmalıdır ama o senin olduğunda ne kadar özgürdür ? Sevdiğini düşünürsün ama köpeğini seven insan da ona tasma takmaktan ya da yeri geldiği zaman malıymış gibi davranmaktan geri kalmaz.
Demekki sadece sevmek aşk değil.Gerçek aşk karakterin oluşturduğu bütünler davranışı sonucu ortaya çıkan tavırdır. Meselâ anlayış gösterebilmek, karşılıksız yardım-hizmet dilekleri yerine getirmek,çok zor bir durumda kendinden,gerektiğinde prensiplerinden taviz verebilmek ve senin bu davranışlarına karşılık onun da sana aynı şekilde,seni kullanmaya çalışmadan karşılık verebilmesi ... Bütün bunların sonunda oluşan duygu sanırım aşk olmalı.
Anlık oluşan duyguların farklı birşey olduğunu aşk olarak tanımlanamayacağını düşünüyorum "
Tabiiki yardımlardan kasıt,birisini kandırıp ona hoş görünme çabaları değil.İçten gelen birşey.En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 05.03.2013, 21:03.
- Alıntı
Yorum
-
Ayhan Alptekin-Şimdi Geldi Ağlamanın Zamani
Size gelsin uşaklar.En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 09.03.2013, 13:18."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 Mart'ta başladık. Hatun 2.5 yıl peşinden koşturdu ama sonunda ikna oldubizde böyle bir manyağız sayın seyirciler.
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2.5 yıl ... Ben ileride noktasını atarak yazacağım bu rakamları. İnşallah BMN hâla ayakta olur da alıntılarım bu mesajı
Hayırlı olsun. Gönül eğlendirmeyin,evlenin : ))"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşte bu dünyanın en büyük sorunu bana göre aptal insanların özgüveni yüksek, akıllı insanların şüphe içinde olmasıdır.
Bize aptal özgüveni gerekli..Gamsız olmayı çok isterdim şu hayatta.“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
- Alıntı
Yorum
Yorum