Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şaka maksatlı yazdım zaten hem yenildik, sinirlen git kıza patla anlamı mı çıkardın ordan ? demek istediğim, bir gaz lazım sana... kızın sevgilisi yoksa hiçbir sıkıntı yok... kıza belli et sevdiğini gerisi gelecektir, niyetini belli et bir şekilde.

yalnız üstteki mesajın ilginç geldi, kızı deliler gibi seviyorum diyorsun ama bugün bindiğin otobüsteki bir kızı tekrar görmek için dua ediyorsun ?
    Unutmak icin.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Unutmak icin.

tabi özel durumları bilemem, neden unutmak istiyorsun diye sormayacağım vardır bir sebebi.

ama unutmak zor oluyor.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• ya kardesim abartmayalim bea
        habu 5 kurusluk dünyada.. iyi kötü 60 yil yasiyoruz.. sende burda tripden tripe girdin..
        kardesim, unutma ki , " KAZA ve KADERE INANMAK" ImanIn sartlarindan biri
        olursa olur olmazsa olmaz, rahat ol.. tabi üzülürsün sinirlenirsin
        zamanla UNUTAMAZSIN, bu düsünceyi unut, hep aklina gelir gülümsersin, biter
        zamanla acIya alisirsin, zamanla katlanirsin herseye^, just relax amigo

Yorum

• Ben bu kizi ulasilamaz olarak gürdügüm icin seve bilirmiyim?

Ben kiza sevdigimi söyleyecegim. Kiz bende seni, yada hayir olmaz diyecek. Hayir dese tamam.

Bende seni derse ne olacak? Bende Seni Seviyorum'dan sonrasi ne? Benim korkum o!

Bende zamana birakdim artik. Banane. Ne olursa olsun.
          En son Mehmet Ç. tarafından düzenlendi; 13.09.2012, 15:15.

Yorum

• Eger dedigin gibi 2 senedir hoslaniyorsan, her türlü seviyordursun, bu kadar endise ediyorsan mutlaka her türlü seviyodursun

bende seni derse ne güzel iste..
            bende seni derse, yapistir dudaklari birbirine

Yorum

• Şu başlığa girince yaşlandığımı anlıyorum

Yorum

• Şaşırmayın kardeşlerim aşk yoktur.
                uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Aşk hayat kadını gibidir,kaç posta seversen o kadar bedel ödersin.

Yorum

• Bekir noldu la ? Sen bari yapma kardeşim senden ümitliydim
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Yok Canberk ben tam gaz devam ediyorum da bedel ödeye ödeye ordan aklıma geldi

Yorum

• He aman de kardeşim senden gelecek kötü bir haberle yıkılırım vallahi
                        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İnşallah 6 sene sonra düğün haberimi alırsın

He bu arada hala sevgili olamadık ama düğün tarihi belli

Yorum

• Nikah şahidin olacam ne haberi alması ?
                            En son Canberk tarafından düzenlendi; 14.09.2012, 00:15.
                            BordoMavi.Net

Yorum

• Şehit olma da şahit olursun

Yorum

• Olum Allah mı söyletti ne la bak tırstım şimdi
                                BordoMavi.Net

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X