İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
- Alıntı
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyani senin hayatinda o kizdan baska bir kiz yokmu??? Varsa git onunla görüs, hem daha cabuk unutursun, hemde o asik oldugun kiz, senden birazcik olsada hoslaniyorsa, baska bir kiz ile ciktigini duyunca,cok kiskanacak ve senin pesinden dolasmaya baslayacak.Basit kadin piskolojisi bu.
tersi teperse kotu olur baskan..sonucta kiz milletinin harbisi olunca cocuk kiskandirmak icin baskasiyla oldugunu dusununce kizlar bazen direkt silebiiyor..
o yuzden bekleyip gormekte fayda var.. onemli olan niyet .. iki tarafinda ici temizse bnce olur.. ama nasil olur ne zaman olur bnce bi anda olur..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleB ve C'yi birak. A planim bile yok.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebasit kadin psikolojisi diorsun ama..
tersi teperse kotu olur baskan..sonucta kiz milletinin harbisi olunca cocuk kiskandirmak icin baskasiyla oldugunu dusununce kizlar bazen direkt silebiiyor..
o yuzden bekleyip gormekte fayda var.. onemli olan niyet .. iki tarafinda ici temizse bnce olur.. ama nasil olur ne zaman olur bnce bi anda olur..)
--
Karşı cinsin büyük çoğunluğu hatta %95 'lik oranı, iyi bir insan olan erkekten H-O-Ş-L-A-N-M-A-Z.
Kolay elde edebileceği şeyler onlara çekici gelmez, daima en zorun , en imkansızın peşinden koşarlar..
Kendisine hakaret eden, iplemeyen, dalga geçen, insan yerine koymayan mahlukatlar onlara zaman zaman çekici gelebilmektedir.
Herşeyden önce, şu yaşıma geldim, öğrendiğim tek şey karşı cinste mantık aramamak gerektiği.
Son olarak; Aşk , Meşk olaylarında üzülmeye değmez, hele tek taraflıysa..
Seni sevmeyeni sevmek ile kendine hakaret etmiş olursun.En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 12.09.2012, 17:21.
- Alıntı
Yorum
-
Ben hic bir kiz'da o duyguyu yasamadim. Uzun sürede yasamam. Yani A'si B'si yok bu isin..
Kiz 90% biliyor kendinden hoslandigimi.. bu sebepden cevap yazmayida birakti mesajlarima bence
plan proje diye yazmaya basladi. devaminda kizdan bir daha plan proje duymadim. ne oldu o is diyorum, cevap yok..
Ama benimki hoslanmayi gecti.. Deli gibi seviyorum..
Kiz'da bos degil bence.. Hangi kiz hoslanmadigi erkege telefonu alüüü diye acar ?
Ben hayati biraktim akisina.. ne olursa, nasil olacaksa olsun..
Dün keske kiza baksaydim diyorum. en azindan bana olan bakisini görmek icin
Kiz benimle yazisinca/konusunca hep mutlu, his ediyorum. hep gülüyor..
bizde birazda cevre problemi var2013'den önce birsey olmaz bizden
2013'de okul bitiyor. sinavlari veriyoruz. cevre'den o zaman kurtuluyoruz..
inanin ben cevremdekilerin kizla birlikte oldugumuzu bilmesini istemem. kiz'da istemez. anlarim..En son Mehmet Ç. tarafından düzenlendi; 12.09.2012, 17:57.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen hic bir kiz'da o duyguyu yasamadim. Uzun sürede yasamam. Yani A'si B'si yok bu isin..
Kiz 90% biliyor kendinden hoslandigimi.. bu sebepden cevap yazmayida birakti mesajlarima bence
plan proje diye yazmaya basladi. devaminda kizdan bir daha plan proje duymadim. ne oldu o is diyorum, cevap yok..
Kiz'da bos degil bence.. Hangi kiz hoslanmadigi erkege telefonu alüüü diye acar ?
inanin ben cevremdekilerin kizla birlikte oldugumuzu bilmesini istemem. kiz'da istemez. anlarim..
ben 2 sene bi kizi takip ettim , ettirdim , arastirdim kizin bnden 2 sene boyunca haberi olmadan hatta..sonunda konustum beraberiz hatta 2 sene icinde yaptiklarini hatirlatinca ona yeniden soka donmus oldu..kiz daha da baglanir boyle durumlarda
sana tek tavsiyem var..cesaretini topla git konus..kizi sahiplen pasa..bu isler oyle zamana birakilacak isler degil..seviyorsan alacaksin pesinden kosacaksin..
unutma gurur yapilacak yer ve zaman degil smdi..onunda yeri zamani var
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaşk ne la ..?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen hic bir kiz'da o duyguyu yasamadim. Uzun sürede yasamam. Yani A'si B'si yok bu isin..
inanin ben cevremdekilerin kizla birlikte oldugumuzu bilmesini istemem. kiz'da istemez. anlarim..Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
- Alıntı
Yorum
-
* Kadınları anlayan beri gelsin, şuan bulutların üstünde olan Cem bey hariç cicim aylarında şuan kendisiTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Faruk Türk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle bisey yapalim Mehmet,
eger Trabzonspor , Sivasi yener, ve fenerbahçeye karsi en azindan 1 puan alirsa , gidip konusacaksin
yok böyle olmadı, şöyle yapıyoruz bak şimdi :
1) eğer sivasıda feneride yenersek çıkacak çatır çatır söyleyecek kıza.
2) yok eğer iki maçtan birinde tökezlersek, o kız unutulacak.
3) ikisindede yenilirsek ne yapayım ? diyecek olursan... önce bmn ye girip, malum başlıklarda sövüp bir hafta felan ceza yiyeceksin. ''başlarım Trabzonuna'' diyip, herşeyi bir kenara atıp o gazla (sinirli olunca insan cesur oluyor) kızın karşısına çıkacaksın.
not : 3. seçenek ters etki yaratabilir. ama en etkilisi bu olur, ateşli bir şekilde konuşacaksın kızla. o sinirle ağzına geleni söyleyeceksin, durdurmak isteyeceksin kendini ama duramayacaksın, söyleyeceksin. lafların bitince kız ya sana tatlı gülüş atacak (o an iş biter) yada olumsuz şeyler olacak ama olmaz gibi sanki, olmaz bence, olmamalı yani.
not 2 : fenere yenildikten hemen sonra yapmalısın bu dediklerimi. bmn ye gir yarım saat söv gaza gel, sonra çık artık telden mi netten mi biryerden ulaş kıza bitir işi."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Alıntı
Yorum
-
Deli olacam lannnn....
Hic bir adim atmayacagim.. O biliyor ne yaptigini.. Henüz'de dönmedi..
Bugün otüübüs'de hayatimin en güzel bayanini gördümHer kafayi cevirdigimde bana bakiyordu..
2-3 kere bakinca kafasini cevirdi, ama ondan sonra inene kadar baktigimda o da bakti.. cok güzeldi..Cok güzel bir smile'si vardi
Ama ben aklimdan öbürünü cikaramadim.Elimde Telefon vardi, az daha suyunu sikacakdim. Kiza ayi gibi baktim3 sn. den fazla bakamadim.
Cok masum bir yüzü vardi.. 2-3 kiz arkadasi ile binmisdi.. Cok güzeldi bee
Allah'im yarin ise yine gec gitmeyi göze aldim, yeterki o binsin yine o otübüse..
Ne ceza gelirse gelsin.. Yeterki yine görim
Otübüs'den inince Allah'a dua ettim, yine göreyim diye. Ama ihtimali yok bence..
3 senedir o yolda gidip geliyorum, hic görmedimAma cok güzeldi
Allah bir kapiyi kapatip, yenisi acarmis. Yani her isde hayir vardir..
Gecen gün bakmadim, yine bakmam o güzelyüzüne
@Mert Oguzlu: Ben özel hayitimla futbolu karistirmam. Yenildik diye ne baskasini üzerim, nede kendimi..
Ben bu dünya'da en cok Ailemi (Anne-Baba-Kardeslerim) severim. On'dan sonra ikinci Ailem olan Trabzonspor'u (BMN).
Kizi su an Trabzonspor'dan fazla düsünüp seviyorum, ne yalan söylim.En son Mehmet Ç. tarafından düzenlendi; 13.09.2012, 14:31.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@Mert Oguzlu: Ben özel hayitimla futbolu karistirmam. Yenildik diye ne baskasini üzerim, nede kendimi..
Ben bu dünya'da en cok Ailemi (Anne-Baba-Kardeslerim) severim. On'dan sonra ikinci Ailem olan Trabzonspor'u (BMN).
Kizi su an Trabzonspor'dan fazla düsünüp seviyorum, ne yalan söylim.
şaka maksatlı yazdım zatenhem yenildik, sinirlen git kıza patla anlamı mı çıkardın ordan ?
demek istediğim, bir gaz lazım sana... kızın sevgilisi yoksa hiçbir sıkıntı yok... kıza belli et sevdiğini gerisi gelecektir, niyetini belli et bir şekilde.
yalnız üstteki mesajın ilginç geldi, kızı deliler gibi seviyorum diyorsun ama bugün bindiğin otobüsteki bir kızı tekrar görmek için dua ediyorsun ?"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Alıntı
Yorum
Yorum