Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ask diye bir sey yoktur sadece biz asik olmaya asigiz buyüzden ask var saniyoruz. halbuki ask sadece bir hevesten ibarettir. Insanin icindeki asik olma dürtüsü insani sadece yaniltir aldatir halbuki ask denen o duygu en fazla 2 yil sürer sonra piriltilari sönmeye baslar gercek yüzünü ortaya koyar. Gercek olan tek sey sevgi, saygi, emek, sadakat.
    öylee ask gecicidir, sevmek ömür boyu sürebilir

Yorum

• İlk olarak Faruk Türk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yas 19, azrail a.s mi mi bekliyorsun konusmak için
      yüz yüze konusun, herseyi... gözlerine bakarak..
      olmazsa Tabancayi al:
      "ula evlenmezsen benimle seni vururum"
      biter bu is
      .......
      saka bi yana

ben isvicrenin
      SG ilinden ( Sargans taraflarindanim) ya sen?
      Dur daha ne evlenmesi

Zürich

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dur daha ne evlenmesi

Zürich

saka bi yana dedim ya

hah iyii iyii zürich style , peki neden zürichin göl kenarlarinda dondurma yemye gitmiyirsunuz daa ?

Yorum

• iyi gaz veriyorsun fark etmedim sanma yemezler

Yorum

iyi gaz veriyorsun fark etmedim sanma yemezler
            ya kardesim, ne gazi, iyiligini istiyoruz bi tavsiye. hani tek basina gezmek isi olmadi böyle bisey yapalim:

sen onu ve onun iyi (fizigi güzel) bi arkadasini cagir ben geleyim yanina
            hani belki sevdigin tek basina gelmek istemez , ben gelirim
            "WING-MAN" olurum
            En son Faruk Türk tarafından düzenlendi; 07.09.2012, 14:10.

Yorum

• Telefon acti

Acmadim

@Faruk: fizigi güzel bir arkadasi var.. hemde cok güzel ben onun yanina adam götürmüyüm? giderim 2'ye 1
              En son Mehmet Ç. tarafından düzenlendi; 07.09.2012, 15:23.

Yorum

• bir kıza aşık olursun
                1 sene içinde 5 kere teklif edersin,cevap red olur
                sonra derdini bir arkadaşa söylersin
                isim vermeyerek kızı nasıl tavlanır diye yardım istersin
                arkadaşda sana bakmayan seni kabul etmeyin kızın bilmem ne diye söylenir,,

2 ay sonra o kızın o arkadaşın kız kardeşi olduğunu öğrenirsin

aşk böyle şey işte
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Güzel vakitler geçirebilecek, eğlenilebilecek, ve en önemlisi kendinize ayırabileceğiniz koca bir vakti birisini sevmekle harcamayın arkadaşlar boşverin genelinin sonu aynı kapıya çıkacak ve siz ölüm fermanının altına imzayı atmış olacaksınız ''evlilik''

Yorum

• mehmeeeeeeeeeet gel Dilailaya giderim hep beraber, hem bir renkdasm olur hemde egleniriz hep berabereee :d

Yorum

@ Faruk Türk

ohaaa sen beni o zaman sima olarak taniyabilirsin Isvicre'de nerede?

kizla bulussam, yapacak cok sey var.. biz bi bulusalim

yas 19.

@ M.S.Sofu

yapma pampa.. hatirladigim kadari ile, gecen sefer'de sen vermisdin gazi.. git konus. adamsan söyleysen, böyleysen

bende o lafa güvenip heder oldum

evet daha önce yazildi.. sen yazdin!!
                      ulan,iş üstümüze kalacak iyi mi
                      ben demedim pampa
                      elimde sağlam deliller var(geçmiş sayfalar )
                      ama bana kalırsa seviyorsan git konuş bence ....

güzin abla mode on:

neyse mehmet ç. artık şemsiye olayını hatırlatayım sana.olan olmuş.
                      hatta bizim buralarda bir laf var şey olan şeyin davası olmaz diye.eğer kepaze oldum zaten diyorsan sonuna kadar yürü.arkanda sanal bir ordu var.(bordo klavyeliler) git durumu anlat,yok istemiyorum diyorsa allahın hakkı 3 tür ,2 kere daha git.olmazsa olmaz zaten.askıntı olma.sonra arkandan ''şu çocukta bana yazdı yazdı,yüz vermedim,sonra totosunun üstüne oturdu bak hiç sesi çıkmıyo,ne yavşarmış,sakız oldu bana'' dedirtme.

ya da kaçan kovalanır uygula ama kaçan kovalanır taktiği işe yaramayabilir.yani tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış durumuna düşebilirsin.ama düşmeyedebilirsin.zaten bu işler hep nasip kısmet

ya da direk bana kız mı yok lan moduna girip postayıda koyabilirsin.

güzin abla mode off

not:ben bu işlerde pek tecrübeli değilim
                      şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• faruk, dilaila'ya götürecek göz var mi bende kizlari?

M.s.sofu. Ne olacaksa olsun.. Ben 2 adim ilerisini düsünen biri olsam, satranc oynamasini ögrenirdim.. Onu bile bilmiyorum...

Yorum

• Allah kimseyi severek ayrılmak gibi zor bir şeyi yaşatmasın.
                          Més Que Un Club

Yorum

• Artık zor. Okul bitip askerden geldikten sonra anneme; "Anne bana hayırlı bir kız bul evleneceğim." diyeceğim. Aşk meşk dilim çok yandı 3 gün önce sensiz nefes alamayan insanları, umut verip sonra kaybolup giden çok kişi gördüm, yaşadım. Artık uzak kalsın. Çok uzak kalsın...
                            uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Artık zor. Okul bitip askerden geldikten sonra anneme; "Anne bana hayırlı bir kız bul evleneceğim." diyeceğim. Aşk meşk dilim çok yandı 3 gün önce sensiz nefes alamayan insanları, umut verip sonra kaybolup giden çok kişi gördüm, yaşadım. Artık uzak kalsın. Çok uzak kalsın...
                              Bu sensiz nefes alamıyorum cümlesi bana oldum olası saçma gelmiştir Böyle söyleyen bir kız arkadaşım hiç olmadı Allah'a şükür Bu kızları genelde geçici insanlar olarak görmek lâzım ve hemen geçirmek lâzım. Oksijen Tüpü müyüm Yaşam Ünitesi mi arkadaş

Tabi işe olumsuz tarafından bakıldığında kız için ideal bir kişi olmadığım da söylenebilir Ama bu sözlere kanmayın gözünüzü seveyim.Abartınında mantıklısı olmalı aşkta . . .
                              9 # Osvaldo'

Yorum

• dün gece araba sürerken 2 dk. kiza gitti aklim, anasini sattigim radar'a yakalandik. göz göre göre kirmizida gectim!! 400 tl ( 250.- isvicre fanki) ceza gelecek simdi haftaya!

bu ask beni yakti off..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X